miércoles, 8 de marzo de 2017

“Bloc i País” es constitueix com a corrent intern al Bloc Nacionalista Valencià

Es constitueix a Guardamar de la Safor el corrent intern del Bloc Nacionalista Valencià. Partit majoritari al si de la coalició Compromís. 
                                                                                  
 País Valencià, 6 de març de 2017.
El passat diumenge 5 de març, es constituïa el corrent intern del Bloc Nacionalista Valencià, “Bloc i País”. Un corrent que a dia de hui ja compta amb més de 160 adherits, i que pretén arribar a més de 300 en poc de temps.
El Congrés Fundacional, celebrat a la localitat de la Safor, neix d’una sèrie de reunions manteses per un grup de militants de diferents llocs del País Valencià, celebrades a localitats com Xilxes o Torrent.
Durant la jornada de treball, que va durar quasi 10 hores, van ser debatuts els diferents documents (Estatuts, Declaració fundacional i Ponència política), aprovats, totes ells per unanimitat.
A més a més, van ser triats els representants del corrent mitjançant una llista tancada per al Portaveu Nacional i el Secretari d’Organització, i una llista oberta per a la resta de vocalies del Secretariat Nacional. Aquesta votació (tant presencial com telemàtica) va permetre una participació del 74% dels adherits. Així, Miquel Boronat, ha estat triat  Portaveu Nacional de “Bloc i País” i Vicent Fernàndez i Capilla, Secretari d’Organització. Completen el Secretariat Nacional, Andreu Bañuls, Lluis Oscar García, Noélia Alberola, Miquel Joan i Laia Vilanova.
El, des d’ahir, Portaveu Nacional Miquel Boronat afirma que “el corrent neix com a  una eina democràtica de baix cap a dalt, on la veu de totes i tots té el mateix pes” i “pretén enfortir la part nacionalista de la nostra organització”. Tal com afirma Boronat “només des del debat constructiu i l’aportació d’idees podrem construir el País que totes i tots desitgem”.
Ara, al corrent, només li queda un últim pas per a consolidar-se, ser aprovat pel Consell Nacional del Bloc. Boronat afirma estar segur que no hi haurà problemes ja que “complim amb esqueix, els estatuts aprovats al darrer Congrés del Bloc” segueix  “tenim més del 3% dels militants del BLOC adherits al nostre corrent” i “esperem arribar al Consell Nacional duplicant el mínim necessari”, a més a més, “comptem amb el 10% dels militants del Bloc de 3 comarques i també esperem arribar ens els pròxims dies a aquest xifra en més comarques”
Per acabar, Boronat vol “agrair a totes les persones que han ajudat a construir aquesta eina de democràcia interna” un corrent que segons el Portaveu Nacional “neix des de les bases, amb una implicació activa de les mateixes” i afirma “que ací venim a construir ponts i treballar per a que la veu de la militància siga escoltada”.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore