viernes, 3 de marzo de 2017

Comerç IN reivindica la figura del pare i sorteja 19 compres gratuïtes en la seua nova campanyaL’Ajuntament col·labora amb la iniciativa “Dia del Pare, no tots els superherois porten capa” que pretén promoure les vendes als establiments de la ciutat

L’Associació Comerç IN d’Ontinyent sortejarà aquest mes de març 19 compres gratuïtes entre els seus clients al marc de la campanya “Dia del Pare, no tots els superherois porten capa”, que estarà activa del 6 al 19 de març als establiments associats de la ciutat.

L’Ajuntament d’Ontinyent col·labora amb una iniciativa que ha estat presentada pel regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, i el vicepresident de Comerç In, Isidro Martínez, que animaven als veïns de la ciutat i la comarca “a fer eixe regal de reconeixement a tots els pares, i que aquest regal el compren al comerços locals”. La campanya vindrà reforçada per un vídeo promocional que es difondrà estos dies a través de les xarxes socials.

Isidro Martínez, que agraïa el suport de l’Ajuntament, explicava que “des de Comerç In volem reconèixer a tots eixos superherois sense capa que tenim a casa, que netejen, fan el sopar, visten als menuts o els ajuden amb els deures. Per això entre tots aquells i aquelles que realitzen compres als nostres establiments sortejarem 19 compres gratuïtes, amb un límit de 50 euros per premi”, manifestava.

Pablo Úbeda felicitava Comerç IN “per una proposta que combina el foment de l’activitat comercial amb la conscienciació sobre el paper dels pares en el dia a dia de les famílies”. El regidor posava de relleu “el treball exemplar de dinamització que ve fent Comerç IN als últims anys amb activitats com aquesta. La col·laboració públic-privada és fonamental per assolir el nostre objectiu comú, que és fer de la nostra una ciutat d’atracció”, concloïa.meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore