viernes, 31 de marzo de 2017

Divalterra renovarà el vestuari de les brigades forestals

El Consell d'Administració ha formulat els comptes anuals i l'informe de gestió de 2016

31/03/17
El Consell d'Administració de Divalterra ha aprovat, durant la reunió mantinguda aquest matí, la licitació per a la renovació del vestuari de les brigades forestals.
 

Així mateix, els consellers de Divalterra han formulat els comptes de l'empresa pública de la Diputació de València, així com l'informe de gestió corresponents a l'any 2016, que reflecteixen un superàvit de 2,9 milions d'euros, i que hauran de ser aprovats en la propera Junta General de l'empresa.

Gran part d’aquesta xifra correspon a l'Àrea de Serveis Centrals de Divalterra, cosa que respon essencialment al control previ que s'ha realitzat de les contractacions de l'empresa, i que s'ha traduït en una baixa mitjana del 35% en el cost de licitació.


Brines ha manifestat que “la formulació de comptes de 2016 reflecteix per primera vegada un exercici complet de gestió de l'actual equip de govern, i ja comença a reflectir la reversió que està experimentat aquesta empresa pública a tots els nivells: cultura d'empresa, organització, línies de treball, etc.”.


Nou vestuari
El Consell d'Administració d'aquest matí suposa el punt de partida per a la renovació del vestuari i els complements de treball de la plantilla de brigadistes forestals i coordinadors de Divalterra.


Una de les novetats destacables és que l'empresa pública ha inclòs clàusules de responsabilitat social corporativa en els criteris d'adjudicació de les peces, amb la finalitat d'integrar de manera efectiva criteris socials, ambientals i ètics.
Al respecte, Agustina Brines afirma que “Divalterra se situa així en l'avantguarda del sector públic de la Comunitat Valenciana, inspirant-se en els principis de la Guia de Clàusules de Responsabilitat Social de la Generalitat i de la futura Llei de Foment de la Responsabilitat Social”.

Els brigadistes vestiran uniformes de major qualitat gràcies a l'increment del gramatge de les diferents peces i a una major elasticitat que permetrà una major resistència als esquinçaments. Així mateix, el nou vestuari compta amb tancaments i connexions ràpides per disminuir el temps de resposta davant les emergències.

També s'han introduït canvis per millorar la comoditat de les peces, que per primera vegada compten amb dissenys adaptats al patronatge femení, i inclouen peces tècniques i tèrmiques. Pel que fa al bus antiincendis, passa de ser d'una peça a estar compost per jaqueta i pantalons.


El director de l'àrea de Gestió Forestal i del Medi Rural de Divalterra, Manuel Carot, ha indicat que “en l'elaboració del plec de prescripcions tècniques s'han prioritzat els conceptes de seguretat, comoditat i sostenibilitat, amb l'objectiu final de millorar les condicions de treball dels i les brigadistes”.


Els estudis per a l'elaboració del plec de prescripcions tècniques han sigut realitzats per un equip de treball que inclou a tècnics de brigades forestals, prevenció de riscos laborals i comunicació; i ha comptat amb l'el vistiplau del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de València.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore