lunes, 13 de marzo de 2017

El cicle “Ontinyent Saludable” mostrarà com previndre malalties del cor amb la dieta mediterràniaL’activitat impulsada per la regidoria de Sanitat tindrà lloc aquest dimarts, a les 19:00 hores, amb entrada gratuita al Centre Cultural Caixa Ontinyent

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ontinyent reprendrà aquest dimarts les activitats de “Ontinyent Saludable” amb una xerrada sobre com “Previndre les malalties del cor mitjançant la dieta mediterrània”. El cicle de conferències gratuïtes, dirigides a la població en general i en col·laboració amb diferents professionals sanitaris, comptarà en esta ocasió amb la participació del metge Llorenç Miralles i Serrano, intensivista a l’Hospital Dr. Peset de València i membre de la Societat Valenciana de Ciències de la Salut, que intervindrà a partir de les 19:00 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

La regidora de Sanitat, Matilde Francés, animava a la ciutadania a acudir a una xerrada “on podrem descobrir com els aliments de la dieta mediterrània afecten positivament al cor i tot el sistema arterial, essent molt recomanable per a totes i tots i especialment per a persones amb algun factor de risc cardiovascular, com hipercolesterolemia, diabetes, obesitat o hipertensió arterial”.

Matilde Francés valorava positivament l’acollida a aquest cicle de conferències que pretén dotar a la ciutadania d’eines i coneixements per afrontar millor diverses situacions des del punt de vista de la salut, un cicle al qual les dues primeres xerrades (sobre oncologia i dolor d’esquena, respectivament) reunien més de 300 persones assistents.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore