viernes, 31 de marzo de 2017

El corrent “Bloc i País” ratificat pel Consell Nacional del Bloc Nacionalista valencià

Es fa oficial el corrent BiP, en complir tots els requisits i tindre el vot favorable tant de l’Executiva Nacional com dels consellers nacionals.  

País Valencià, 31 de març de 2017.
El corrent intern del Bloc Nacionalista Valencià, “Bloc i País”, constituït en congrés fundacional el passat cinc de març ja compta amb al voltant de 250 adherits, i amb una representació que supera el 3% de la militància total del partit i el 10% a sis comarques, com son La Safor amb un 12% de la militància, La Marina Alta amb un 13%, El Maestrat/Ports amb el 10%, L’Horta Sud amb el 11%, La Plana Baixa amb 16% i  La Vall d'Albaida amb el 12%.
Donat que compleix tots els requisits i té l’informe favorable de l’Executiva Nacional del Bloc, -la qual es va reunir esta setmana amb una representació de BiP mitjançant el seu portaveu nacional Rafa Carbonell i la seua coordinadora Àgueda Micó-, tot fa pensar que la seua aprovació serà només un tràmit en la votació al Consell Nacional del Bloc.
El Portaveu Nacional del BiP Miquel Boronat, afirma que “el corrent neix com a  una eina democràtica de baix cap a dalt, on la veu de totes i tots té el mateix pes” i “pretén enfortir la part nacionalista de la nostra organització”. Continua: “només des del debat constructiu i l’aportació d’idees podrem construir el País que totes i tots desitgem”.
Fonts del BiP, volen “agrair a totes les persones que han ajudat a construir aquesta eina de democràcia interna, un corrent que neix des de les bases, amb una implicació activa de les mateixes”.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore