viernes, 10 de marzo de 2017

El sociòleg Juan Lillo i una delegació de l’Associació Saint Luc d’Haiti participen a la “Setmana de la Dona” d’OntinyentLa Directora General de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, Maria Such, assisteix a una de les xerrades a la Sala Gomis


Ontinyent reprenia aquest dijous les activitats de la “Setmana de la Dona” que coordina la regidoria d’Igualtat i Dona amb  noves xerrades i conferències, organitzades en esta ocasió amb la col·laboració de les regidories de Cooperació i Educació.

Així, una delegació haitiana de l'Associació Saint Luc impartia dues xarrades sobre el dia a dia de les dones en el municipi de Cayes Jacmel (Haití) en els Col·legis La Concepció i Santa María, a més d’una conferencia de vesprada al Saló d’Actes de la Mancomunitat, tot marc de la campanya “Ser Dona al Sud”, del Fons Valencià per la Solidaritat. La delegació era acompanyada en tot moment per la regidora de Cooperació, Katty Ushiña, vocal del consistori ontinyentí en la Junta Executiva el Fons València per la Solidaritat. 

A més a més, de vesprada, La Sala Gomis acollia la xerrada “Princeses i Superherois: repensar les relacions en l’adolescència des de les famílies”, adreçada a públic en general, i a càrrec del Sociòleg Juan Lillo, autor de la Guia Laboramorio. Es tracta d’una activitat proposada des de la Generalitat Valenciana des de la Direcció General de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, la responsable de la qual, Maria Such, intervenia en l’acte junt al regidor d’Educació, Óscar Borrell, i la regidora d’Igualtat i Dona, Paula García.

Les activitats continuen en la vesprada d’aquest divendres dia 10 a la Sala de reunions del Teatre Echegaray amb la intervenció de la contacontes Ana Griott, i es reprendran divendres 17 a les 16:30 hores altra contacontes, Sherezade, amb l’espectacle “La lluna a la finestra” portarà els seus contes per a nadons. Finalment, de dimecres 22 a diumenge 26 de març tindrà lloc un cicle de cinema per la igualtat de gènere. El conjunt de la programació es pot consultar en l’apartat “Ontinyent Hui” de la web municipal www.ontinyent.es


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore