miércoles, 15 de marzo de 2017

Els Juniors de Sant Josep no paren. Dissabte passat de matí i com ve sent habitual, es va realitzar un dia més de Kermesse
Els Juniors de Sant Josep no paren. Dissabte passat de matí i com ve sent habitual, es va realitzar un dia més de Kermesse on vam comprovar com aquesta activitat ompli de gom a gom el pati de la parròquia. Cal continuar agraint als patrocinadors d’aquesta activitat, “Is my Hotel” i “Autobuses la Concepción” la seva col·laboració perquè aquesta puga ser realitat.
Ja de vesprada és celebrà un dels actes de les nostres falles més esperats, El Playback de la categoria A. Aquest espectacle, que es va prolongar durant més de 3 hores i va congregar un gran nombre de visitants als patis de la parròquia que pogueren gaudir de les més diverses actuacions, balls, vestuari, així com dels nostres bunyols, llepolies o Hamburgueses i creïlles.
L’acte va ser presentat pels xiquets Tono, Marina i Eva i resultaren guanyadors amb el primer premi els equips Matharaki i Therasi amb la cançó “I got you” de Bebe Rexha. Amb la cançó “Perfect illusion” de Lady gaga els equips Jaguar i kon-tiki s’endugueren el segon premi. El premi a l’humor l’obtingué els equips Fukuyama i Yamaguchi de Goys ambel “La la la” de Masiel i el de vestuari va ser per a Fenix, Lyoco i Tifon amb “Titanium” de Sia. Quant als premis a la coreografia i l’originalitat van ser per als equips Junky i Waitan amb “It’s my life” i Hitachi y Osaka amb “La salchipapa” de Leticia Sabater respectivament.

Els actes del diumenge 13 de març començaren de bon matí amb la missa junior seguida de la tradicional Kermesse amb els seus jocs i Tómbola.
Ja de vesprada, així com el dia anterior, el Playback fou el protagonista. Aquesta vegada el dels més majors o categoria B, on el jurat format per antics educadors del centre tingué una tasca molt difícil.
La vetllada va ser presentada per Paula, Alex i Carmen i el primer premi va anar a parar als equips Amazonas i Irtysh de Mascletà amb la cançó “Hey baby” de Dimitri Vegas. La resta de premis foren: Premi a l’humor per a l’equip Amur amb “Party for everybody”; el de l’Originalitat per als equips Barricada i Obi amb “Summer nights” de Grease; Vestuari va ser per a l’equip Anufari de Com Som amb la cançó “Love on me” de Galantis & Hook N Sling. El premi per la Coreografia va ser per als equips Mekong i Volga, de Mascletà amb “Sun is shining” d’Axwel Ingrosso i per finalitzar el segon Premi va recaure als equips Lena i Missisipi amb la cançó “Blow your mind” de Dua Lipa.
També agraïm moltíssim la afluència del públic així com la col·laboració del patrocinador de l’activitat “Manterol” per acompanyar-nos un any més i fer aquesta possible.

Els dies 16 i 17 es succeiran els assajos de la Dansà, a les 17:30 h al pati de la parròquia, que es realitzarà del dia 18 de març, vespra de Sant Josep, donant-se l'inici a la mateixa a les 17:30 h des del carrer José Simó Marín, en la seua intersecció amb el carrer Músic E. Casanova i concloent en la base de la falla.
Continuant el dissabte comptarem amb el Concurs de Pastissos i Rebosteria, al qual succeirà el sopar de tots els membres del centre Júnior en el pati de la Parròquia, per a les 22:15 iniciar-se la retreta pels carrers del barri que finalitzarà en l'interior del pati, on es celebrarà la Verbena que conclourà als sons de la marxa mora Chimo i amb la disparada d'un castell de focs artificials sincronitzat amb la marxa.

El dia de Sant Josep, s'iniciarà amb la tradicional Despertà a les 7:30 h, per a les 10:00 h donar lloc a la Missa de Campanya, que se celebrarà enfront de la falla, en el pati de la Parròquia. La Kermesse estarà oberta al llarg de tot el matí i a les 12:00 tindrà lloc una cercavila amb els fallers, que es dirigiran el temple parroquial per a celebrar la Missa Major.
A les 14:00 està previst la disparada de la Mascletà i  ja a la vesprada, a les 18:00 h, i en processó es traurà la imatge del Patró de la Parròquia pels carrers del barri. La “Nit del foc” s'iniciarà amb l'espectacle preparat pels Juniors a partir de les 19:30 h, seguint amb la cerimònia del “Ninot indultat”, a la que li succeirà el castell de focs artificials i la traca final, que botarà foc a la falla en l'acte de la “Cremà”.
Després que els fallers i la resta de Juniors s’acomiaden de “la seva” falla donant voltes sobre les seues cendres, s'iniciarà per als educadors la “festa de la granera”, que permetrà que el dia 20, el pati de Sant Josep, es trobe com si res haguera passat en tots aquests dies.
Esperem que no us perdeu cap dels actes i ens acompanyeu en el cap de setmana central de les nostres festes.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore