jueves, 9 de marzo de 2017

La pedagoga Heike Freire explicarà com “Educar en Verd” a Ontinyent


La directora de “Quaderns de Pedagogia” i exasesora del govern francès imparteix una conferència coorganitzada per la regidories de Medi ambient i Educació

La prestigiosa psicòloga i pedagoga Heike Freire impartirà aquest divendres la conferència “Educar en Verd”. Es tracta d'una activitat organitzada conjuntament per la regidories de Medi ambient i Educació, que tindrà lloc aquest divendres a partir de les 18:30 hores en el Centre Cultural de Caixa Ontinyent amb entrada lliure.

En la xarra-taller, Freire aprofundirà en la necessitat de recuperar el contacte amb la naturalesa i el seu benefici per al desenvolupament cognitiu, emocional i físic dels xiquets i xiquetes, sense oblidar l'essencial paper dels adults, com a model i guia en aquest procés.

Heike Freire és Llicenciada en Psicologia i en Filosofia per la Universitat de Paris (Nanterre), i a més d'experta en infància i innovació educativa, és també periodista i escriptora. Ha sigut assessora  del govern i l'administració francesa des de l'Institut d'Educació Permanent de Paris i és directora de “Quaderns de Pedagogia”, una publicació de referència en el sector de l'educació.

Tant el regidor d'Educació, Óscar Borrell, com la regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, han animat tant als professionals de l'educació com a la ciutadania en general “a aprofitar l'oportunitat d'acudir a aquesta xerrada-taller amb una personalitat de referència en el món de la innovació educativa”, destacaven.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore