miércoles, 29 de marzo de 2017

La regidoria de Joventut posa en marxa la II Escola de Pasqua amb activitats en la piscina cobertaXiquets i xiquetes de 3 a 13 anys podran participar d’una programació que inclou natació, esports, tallers i manualitats durant 5 dies del 18 al 24 d’abril

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa la seua II Escola de Pasqua que tindrà lloc a la piscina coberta, i per la qual fins a 100 xiquets i xiquetes de 3 a 13 anys podran participar d’una programació que inclou natació, esports, tallers i manualitats durant 5 dies compresos entre el 18 i el 24 d’abril.

L’activitat està organitzada des de la regidoria de Joventut, des d’on Katty Ushiña destacava “la possibilitat que donem als nostres xiquets i joves i les seues families de comptar amb activitats per pasar estos dies de vacances, a més amb un calendari que complementa el calendari festiu per major comoditat dels pares i mares que treballen”, explicava. El preu per a assistir a l'escola és de 20 euros, podent apuntar-se  xiquets i joves a la pròpia piscina coberta des d’aquesty dijous 30 de març fins la vespra de l’inici de la programació, el 18 d’abril. Xiquets i xiquetes es distribuiran per trams d'edat per participar d’activitats adequades a la seua edat. 

El regidor coordinador de l’àrea d’Educació, Esports i Joventut, Óscar Borrell, recordava que l’activitat “ve avalada per la bona acollida de la primera edició, que ens ha portat a augmentar en 10 places l’oferta per a enguany, atenent a les demandes dels pares i mares de la ciutat per la conciliació de la vida laboral amb l’educació dels seus fills i filles. Volem donar la possibilitat de combinar esport, diversió i oci amb l’educació no formal durant les vacances escolars, a més a més en unes instal·lacions tan bones com les de la piscina coberta d’Ontinyent”, concloïa.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore