jueves, 2 de marzo de 2017

L’Ajuntament d’Ontinyent planta 118 arbres i 800 arbustos en les vies de servei de l’Avinguda del TèxtilL’actuació està finançada per l’empresa Actúa S.L. com a part de les millores en la contracta del servei manteniment de Parcs i Jardins

 L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a la plantació de 118 arbres i 800 arbustos en les vies de servei de l’Avinguda del Textil. Es tracta d’una actuació que serà finançada per l’empresa Actúa S.L. com a part de les millores que aquesta va presentar per a optar la contracta del servei manteniment de Parcs i Jardins, que li va ser adjudicada l’any passat.

En concret, l’actuació contempla el subministrament, plantat i entutorat de 78 exemplars d’arbres del tipus ligustrum japònicum,  i 40 prunus cerasifera pissardii, al tram que va des de l’encreuament amb el carrer la Trama fins la rotonda de Colortex. Pel que fa als arbustos, es tracta de 800 exemplars d’abelia floribunda de 30-40 cm d’altura, repartits per tota la mitjana central de l’Avinguda del Textil.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, destacava els avantatges obtinguts per l’ajuntament amb l’adjudicació d’esta contrata “que no sols ens permet netejar més espais sinó fer-ho estalviant diners (762.000 euros anuals front als 822.200 que costava anteriorment el servei) i comptar amb millores com aquesta, i tot tenint molt presents els criteris mediambientals”, manifestava.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore