miércoles, 8 de marzo de 2017

L'Ajuntament reurbanitzarà el tram de l'Avinguda Ramón y Cajal que porta a l'estadi El ClarianoL'actuació tindrà un cost de 315.700 euros assumits per l'empresa que executarà les obres de l'Avinguda del Tèxtil subvencionades per la Diputació de València

L'alcalde visita les obres de la nova zona verda de l’Orutjol pressupostades en altres 300.000 euros que han començat esta setmana al barri de Sant Rafel


L'Ajuntament d'Ontinyent reurbanitzarà el tram de l'Avinguda Ramón y Cajal que comunica el nucli del casc urbà amb l'estadi municipal El Clariano. Es tracta d'una actuació que tindrà un cost de 315.700 euros, que seran assumits per l'empresa local a la qual s'acaba d'adjudicar l'execució de les obres de l'Avinguda del Tèxtil, actuació valorada en 1.154.000 euros que compta amb una subvenció de 800.000 de la Diputació de València.

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que “es tracta d'una intervenció que va a fer més fluït, segur i còmode el trànsit tant de vehicles com de vianants. Amb aquesta actuació a més anem a seguir millorant la comunicació en una de les principals vies d'entrada i eixida a la ciutat, on també hem executat una nova rotonda que porta al Pont de Sant Vicent i on executarem la reurbanització de l'Avinguda del Tèxtil”, explicava.

Les obres de reurbanització es duran a terme des del mes d'abril i tindran un termini d'execució de 8 mesos, executant-se en el tram de l'Avinguda Ramón y Cajal comprès entre el carrer de Guerau de Montmajor i el camp municipal de futbol del Clariano té uns 500 metres de longitud, amb una amplària del carrer de 29 metres.

La intervenció inclourà la realització d'una nova xarxa d'evacuació d'aigües pluvials i instal·lació de nous embornals; la pavimentació del vial principal (6,75 m.) mitjançant una extensió d'una nova capa d'aglomerat asfàltic en calent, així com la realització de sengles plataformes de 3,90 m. a cada costat del carrer (entre el vial principal i els carrils de servei existents al costat de les naus).  Aquestes plataformes de 3,90 m. d'amplària estaran destinades a vorera i carril bici, instal·lant les columnes d'enllumenat públic i arbrat en la zona destinada a trànsit per als vianants.

Inici de les obres de la zona verda del Orútjol

Jorge Rodríguez visitava hui les obres de la nova zona verda del Orútjol, en el barri de Sant Rafael, que començaven esta setmana amb un pressupost de 300.000 euros i un termini d'execució de 4 mesos per a una intervenció a executar sobre una superfície de 3.600 m2.

L'alcalde, que acudia acompanyat pel regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, l'edil de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, i representants de l'Associació de Veïns del barri, recordava que aquesta va ser una de les actuacions més votades en el procés “Ontinyent Participa 2016”. Si la proposta era fruit de la participació ciutadana, els passos previs a l'execució del projecte “també han sigut un exemple de participació, ja que els veïns es van implicar en el propi disseny de la zona”, recordava Jorge Rodríguez.

L'alcalde destacava que “amb aquesta actuació el barri va a guanyar un nou lloc de convivència pensat com a espai saludable per als majors i també com a lloc d'oci per als xiquets i xiquetes, i més tenint en compte la proximitat del col·legi Rafael Juan Vidal. A més a més suposarà un nou pulmó verd amb un ampli equipament i estacionaments perimetrals, atenent les demandes veïnals al respecte”, recordava.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore