viernes, 3 de marzo de 2017

Més de 120 famílies d’Ontinyent participen aquest dissabte en una plantació d’arbres impulsada per l’AjuntamentAmb “Apadrina’m! Creixem junts” cada nascut en 2011 podrà plantar i veure evolucionar un arbre al seu municipi

Un total de 123 famílies ontinyentines participaran aquest dissabte en l’activitat “Apadrina’m! Creixem junts”, impulsada per la regidoria de Sostenibilitat d’Ontinyent, per la qual cada xiquet i xiqueta nascut en 2011 podrà plantar i veure evolucionar un arbre a la seua ciutat.

La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, explicava que el principal objectiu de la iniciativa és fomentar l’estima per la natura i l’entorn, “de manera que no sols creem pulmons verds a la ciutat, sinó fer-ho involucrant a les famílies i fomentant que els xiquets i xiquetes senten els arbres i l’entorn com a seu, i l’estimen”, explicava. Els participants són els nascuts a 2011 “perquè són els que han començat els estudis de primària, i pensem que és una edat molt adequada per poder veure evolucionar i créixer amb ells els seus arbres”, afegia  Folgueras.

La plantació tindrà lloc des de les 10:30 hores de demà dissabte 4 de març en la zona de la urbanització de Les Aïgues, i contempla la plantació de 123 exemplars d’arbres com ara pins pinyoners, carrasques, roures, freixos i serveres, en una sèrie de clots prèviament preparats pel departament de Medi Ambient per a facilitar la plantació i garantir el seu èxit. Les famílies participants, prèviament inscrites, han rebut ja les corresponents indicacions sobre el funcionament de l’activitat i el material que han de dur, que inclou una aixada i un poal.

La regidora de Sostenibilitat agraïa als pares i mares dels nascuts a 2011 “la bona acollida dispensada a l’activitat, que esperem que siga d’allò més divertida, a més d’útil social i educativament”, concloïa.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore