viernes, 10 de marzo de 2017

Ontinyent continua les millores al Poliesportiu amb la construcció de dos nous magatzems i la reforma de l’accés al pavellóL’alcalde visita unes obres que han suposat una inversió de 60.000 euros i  anuncia l’inici de les obres de la pista d’atletisme a partir del proper 27 de març

L’Ajuntament d’Ontinyent ha executat noves millores al Poliesportiu Municipal. En concret s’ha procedit a la construcció de dos nous magatzems i la reforma de l’accés al pavelló, unes obres valorades en 60.000 euros que han estat visitades per l’Alcalde, Jorge Rodríguez, acompanyat pels regidors d’Esports (Óscar Borrell), Territori (Jaime Peris) i Serveis Municipals (Manuel Cuesta).

Jorge Rodríguez recordava que esta actuació “és un pas més en l’aposta del Govern d’Ontinyent per millorar les infrastructures del Poliesportiu, una aposta que als últims dos anys ha inclòs la reforma dels vestidors, la dignificació dels corredors que hi ha entre les pistes, o la signatura del conveni que estem executant per renovar la gespa artificial i la pista d’atletisme, les obres de la qual començaran a partir del proper 27 de març”. L’alcalde tenia paraules d’agraïment per al treball de les regidories d’Esports i Serveis Municipals “pel seu treball constant per millorar les condicions del poliesportiu”, manifestava.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que un dels dos nous magatzems creats servirà per guardar material de la piscina municipal, mentre que l’altre es destinarà a material del poliesportiu que fins ara es deixava al pavelló, “on tindrem així més espai per a l’ús quotidià per part dels clubs”, destacava. Quant a la reforma de l’accés, destacava la major comoditat i el canvi d’imatge, amb un nou corredor empedrat que comunica amb els accessos procedents del trinquet i la piscina d’estiu.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore