miércoles, 15 de marzo de 2017

Ontinyent obri el seu III Circuit Cafè Teatre amb el grup de teatre “Què farem”Es posarà en escena un espectacle d’improvisacions creades a partir d’idees dels espectadors

Ontinyent posa en marxa aquest dijous el seu III circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari” amb l’actuació del grup de teatre “Què farem”. Serà aquest dijous, 16 de març, a partir de les 23:00 hores, al restaurant Malvasia Vinoteca, quan els components del grup posaran en escena un espectacle d’improvisacions en clau d’humor creades a partir d’idees dels espectadors.

Amb esta actuació s’inicia la tercera temporada d’una iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i l’Associació d’Hostelers AHVAL, que des del 16 de març i fins al 8 de juny de 2017 inclourà 6 espectacles gratuïts a diferents restaurants locals, amb una programació que culminarà el 22 de juny a les 22:30 amb l’actuació de Santi Millán i Javi Sancho al Teatre Echegaray, per a la que ja es poden adquirir entrades a www.caixaontinyent.es .

Tot i que les actuacions prèvies a aquesta són gratuïtes, els restaurants que acullen les actuacions comptaran amb menús i ofertes especials, així com el sorteig entre els clients de dues entrades per a assistir a l’espectacle final de Millán i Sancho a l’Echegaray.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania “a assistir a esta primera actuació i gaudir d’un espectacle molt interactiu al qual es tractaran històries creades amb la complicitat de l’audiència, plenes d’ironia, sarcasme i sobretot molt d’humor”, assenyalava.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore