miércoles, 8 de marzo de 2017

Ontinyent promou el contacte intergeneracional amb el programa “Majors Actius”Els menors del centre “El Rogle” i majors de diverses residències participen en una activitat de dansa compartida en la seu del Consell Local de la Joventut

Sayo Gandía destaca el caràcter inclusiu i integrador d’una activitat que pretén fomentar el respecte i els vincles entre joves i majors

Promoure el contacte intergeneracional, crear vincles entre els joves i majors, fomentar el respecte mutu i mostrar que es poden fer coses junts. Aquestos són alguns dels objectius de l’activitat de Dansa Compartida que començava ahir dimarts al marc de la programació de “Majors Actius”, el nou programa impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent per als majors de 55 anys que es desenvolupa des de febrer a juliol d’enguany.

L’activitat consistia en un taller gratuït d’expressió corporal i dansa a càrrec de l’educadora social Natalia Gandia, al que participaven més d’una vintena de persones entre menors del projecte socioeducatiu municipal “El Rogle” i majors de diverses residències, principalment “La  Saleta”.

La regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, que se sumava al taller, destacava que “cada activitat de Majors Actius té uns objectius concrets, i en aquest cas hem volgut mostrar que joves i majors poden fer coses junts, a més de crear nous vincles i potenciar la vida activa d’uns majors, els que estan a les residències, als que hem donat l’oportunitat d’eixir i gaudir d’aquest espai lúdic de dansa  i música. A més a més ha estat una activitat molt inclusiva  i integradora, al marc del treball que volem fer per anar cap a una societat més justa i solidària amb els nostres majors”, assenyalava.  El proper dimarts 14 de març hi haurà una segona sessió del taller de Dansa Compartida al Centre Cívic del barri del Llombo, de 17:30 a 19:00 hores.

Entre les múltiples activitats totalment gratuïtes que tindran lloc als propers mesos hi ha també visites guiades per les rutes cultural, medieval i industrial de la ciutat; activitats plàstiques d’art i música; un cinefòrum; informació sobre els avantatges que ofereix l’administració local; conte-teràpia; riso-teràpia, un taller de cuina saludable o un concert de músiques del món. Aquest dijous 9 de març, en concret, es farà una visita guiada a la seu de la Diputació de València, el Palau de l’Scala i el Palau de Batlia.

La programació està recollida en un díptic on s’explica com funcionen els centres de majors de la ciutat, i les inscripcions a les activitats es poden realitzar al Centre Integral de Majors de Sant Rafel, al Centre Cívic del Llombo, al CEAM de Sant Josep i al departament de Serveis Socials Municipals.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore