miércoles, 8 de marzo de 2017

Plantà, Arreplegà, Crida, Kermesse i Rally Faller
Els Juniors de Sant Josep d’Ontinyent ja tenim en peu la nostra falla al pati de la parròquia.
Dissabte de matí, els pares dels fallers i falleres replegaren la falla d’enguany que és la que fa dotze que l’artista de Gandia José Sanchis Izquierdo planta a Ontinyent.
La temàtica d'enguany és la relació de l’orient amb les nostres Falles, rematant el monument dues dones orientals a qui acompanyen altres figures fent referència a aquesta festivitat i a activitats que realitzem al Centre.

A primera hora de la vesprada es va iniciar l’Arreplegà on els equips, perfectament uniformats amb camisa verda i panyoleta, van visitar tots els habitatges del barri lliurant un xicotet programa de mà als veïns, a qui any rere any cal agrair la seua col·laboració desinteressada. Aquesta activitat va ser patrocinada per “Objetivo 1:1”.
Després va seguir la Crida on Aitana i Marc (fallera i faller major) recolzats per la totalitat de fallers, van fer una crida a la festa i benvinguda a la primavera que posteriorment es va difondre pels diferents carrers del barri acompanyats per la resta d’equips i grups. Per acabar, es va obsequiar a cadascú dels assistents amb un tros de pastís de xocolate col·laboració del Forn Pastisseria L’Ermiteta.

El diumenge, les activitats es van iniciar a les 10 del matí amb la missa Júnior i seguidament la Kermesse, que va tornar a reunir grans i menuts per jugar amb els nombrosos barracons.
La festa del nostre barri no és sols per als menuts sinó per totes les edats. Així, i un any més, es van celebrar el Concurs de Petanca i el Concurs de la Tercera Edat, que van estar molt disputats, i on els més majors del barri van gaudir d’un matí en companyia de tots nosaltres. Els guanyadors del torneig de petanca van ser el trio format per Melcior Peiró, Oscar Vidal i Ricardo Garcia. En quant al Bac i Xamelo les parelles guanyadores van ser Alberto i Víctor i Juan Lopez i Mario Biosca respectivament.
Cal Agrair també el patrocini de “Induflec” i “Inma Gandía Fisioterapia” per fer possible totes dues activitats.

Ja de vesprada, va tindre lloc una de les activitats més esperades per tots, el Rally Faller. Enguany ens vam aventurar al món dels joguets de la mà dels nostres amics de Toy Story per buscar a la seva companya Jessy, que havia desaparegut.
Els equips a més de jugar, ens van mostrar les seues disfresses ambientades i van omplir els carrers del color i l’alegria característica d’aquesta pel·lícula de la nostra infància.
En finalitzar les proves de carrer i després de superar les proves finals, van resultar guanyadors a la categoria A, els equips Lyoko-Fenix quedant en segon lloc Sia-Iraklia, i a la categoria B, els equips Barricada-Amazonas van guanyar Missisipi-Amur. Així mateix els guanyadors del concurs de vestuari foren Matsuyama-Torushima i Doghoise-Lulupit en les categories A i B respectivament. Cal agrair la col·laboració de “Ordiber Textiles” per a aquesta activitat.

Els actes fallers per aquesta setmana començaran dissabte 11 amb la Kermesse a partir de les 11:00 h i a la vesprada l’espectacle del Play-Back de la categoria A, iniciant-se a les 17:30. Diumenge continuem amb les Falles amb la Kermesse i a les 19:00 h, el Play-Back de la categoria B. No us ho podeu perdre!


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore