jueves, 16 de marzo de 2017

Rebeca Torró informarà en Ontinyent sobre el nou Pla Renhata d’ajudes per a la reforma d’interior d’habitatgesLa Directora General d’Habitatge participarà en una jornada oberta al públic sobre noves estratègies de regeneració urbana organitzada per l’Ajuntament i la Mesa del Territori

Arquitectes i tècnics dels ajuntaments de València, Alcoi i Gandia explicaran qüestions relacionades amb les noves línies de treball per al foment de la rehabilitació


La Directora General d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana de la Generalitat Valenciana i primera tinent d’alcalde d’Ontinyent, Rebeca Torró, informarà el proper divendres 24 de març sobre el nou Pla Renhata d’ajudes per a la reforma a l’interior dels habitatges.

Serà en una intervenció inclosa al marc de la jornada “Noves Estratègies d’Ordenació del Territori” organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i la Mesa del Territori (que integra les associacions d’arquitectes i constructors), a la qual es comptarà també amb la intervenció de l’alcalde, Jorge Rodríguez, i la participació d’arquitectes i tècnics dels ajuntaments de València, Alcoi i Gandia, que explicaran qüestions relacionades amb les noves línies de treball per al foment de la rehabilitació i regeneració urbana.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, explicava que esta jornada oberta al públic, que tindrà lloc en el matí d’eixe dia al Centre Cultural de Caixa Ontinyent, “servirà per conèixer de primera ma tots els detalls de l’important nova línia encetada per la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de la qual es destinaran ajudes per escometre obres d'adequació de banys i cuines i per millorar l'accessibilitat en els habitatges existents. A més a més va a ser una bona oportunitat per a saber més sobre els programes urbanístics que estan duent-se a terme en ajuntaments com els de València, Alcoi o Gandia, i poder aprofitar les seues experiències”, destacava.

La jornada, d’assistència lliure i gratuïta, s’obrirà a les 9:15 amb una presentació a càrrec de Jaime Peris; per a seguir a les 9:30 amb la intervenció de Miguel Latorre, Secretari General de l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament de València, qui parlarà sobre els programes d’actuació aïllada, l’agent rehabilitador i el registre de solars i edificis a rehabilitar en la Ciutat Vella de València. Després d’una pausa a les 10:30, a les 11:00 intervindrà Daniel Mullor, arquitecte municipal de l’Ajuntament d’Alcoi, qui parlarà de l’experiència d’implantació de l’informe d’avaluació dels edificis en Alcoi.

A les 12:00, Jorge Hervás, cap del departament d’Urbanisme de Gandia, parlarà sobre els programes d’actuació integrada pendents de finaltizar, la subdivisió d’unitats d’execució i les llicències de simultaneïtat d’urbnaització i edificiació. A les 13:00 serà quan intervinga la Directora General Rebeca Torró, explicant les estratègies de rehabilitació i regeneració urbana de la Conselleria d’Habitatges, Obres Públiques i Vertebració del Territori i sobre el nou Pla Renhata. La jornada serà tancada per l’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez.

Jaime Peris explicava que tot i que va a ser una jornada d’especial interès per als tècnics i professionals de l’arquitectura i la construcció, “l’assistència està oberta al públic en general i pot ser molt útil per a aquells que estiguen interessats en rehabilitat o reformar els seus habitatges”.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore