jueves, 13 de abril de 2017

El I Festival “Fes la mona” d’Ontinyent reunirà més de 800 espectadors aquest divendresL’actuació conjunta de Maria Juan i Eugeni Alemany encapçala el cartell d’una programació que també porta al Teatre Echegaray un espectacle de màgia i humor infantil

El I Festival “Fes la mona” d’Ontinyent reunirà més de 800 espectadors a les diferents sessions organitzades aquest divendres 14 d’abril al Teatre Echegaray de la ciutat. Els televisius actors i humoristes valencians Maria Juan i Eugeni Alemany encapçalen el cartell del I Festival “Fes la mona”, una proposta de Producciones Mamarias i Sinèrgies Serveis Culturals amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent, que inclourà també un espectacle de màgia i humor infantil.

Així “FlipoMagia” portarà a les 11:30 hores a l'Echegaray Flipo, l'ajudant del màgic Fetuchini, qui haurà de fer-se càrrec de la funció en absència del seu mestre. El plat fort del Festival serà la doble sessió, a les 20:00 i 22:00 hores de l’espectacle “No estem bé, una obra carregada de sàtira a la valenciana en què l'ontinyentina i el suecà alternaran els seus monòlegs i converses mentre debaten sobre aspectes d'actualitat.

Tres sessions de dos espectacles que porten ja més de 900 entrades venudes i que encara es poden adquirir a a la web www.caixaontinyent.es , i que suposen, en paraules del regidor de Cultura, Àlex Borrell, “una bona alternativa d’oci per divertir-se en les vacances sense eixir de la ciutat”. “Fes la mona” inclou també un curs de monòlegs de la mà del també ontinyentí i guionista de professió Rafa Ferrero, amb 8 classes presencials, per al que s’han tancat ja les inscripcions.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore