martes, 25 de abril de 2017

La Conselleria executa millores asfàltiques a la rotonda de Caputxins i les seues connexions amb la CV-81

Els treballs es veuran continuats en breu amb les obres que finançarà la Diputació per millorar la connexió de la rotonda amb el Camí d’Alfafara i atenen una demanda dels veïns de la zona de La Farola

La Conselleria d d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha executat aquest dimarts obres de millora asfàltica a la rotonda de la zona de Caputxins d’Ontinyent (coneguda com a “rotonda de Mesta”) i les seues connexions amb la carretera CV-81. Es tracta d’una actuació gestionada des de l’àrea municipal de Territori, que era visitada pel coordinador de la mateixa, Jaime Peris, i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta.

Cuesta explicava que “en saber que anaven a fer-se obres de millora per part de la Conselleria en el barranc de Bocairent, vam aprofitar per sol·licitar la intervenció en aquest tram i la resposta ha estat favorable”, assenyalava.
La rotonda de Caputxins comunica la carretera amb el nucli urbà per la zona de Sant Josep, el Camí Vell d’Agullent (que comunica tant amb la població veïna com amb la zona industrial), i també el camí de La Farola, els veïns del qual havien demanat una intervenció de millora del paviment a la rotonda i els seus voltants.

Els treballs es veuran continuats en breu amb les obres que finançarà la Diputació per millorar la connexió de la rotonda amb el Camí d’Alfafara, incloses en aquest cas dins del Pla de Camins i Vials de la Diputació de València. El coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, tenia paraules d’agraïment per a totes dues administracions “ja que amb la seua ajuda anem a veure millorada la comoditat i seguretat del trànsit viari en un dels accessos a la població i el seu entorn”, destacava.meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore