jueves, 6 de abril de 2017

Ontinyent ofereix als centres educatius formació curricular a la piscina cobertaÉs un projecte pedagògic iniciat en 2016 a instàncies de la regidoria d’Educació al que poden participar fins a 500 escolars de 6é de primària i 1er d’ESO

Per segon any consecutiu, Ontinyent ofereix als centres educatius la possibilitat d’oferir formació curricular als seus alumnes a la piscina coberta municipal durant el proper trimestre escolar. Es tracta d’un projecte pedagògic iniciat en 2016  que va ser plantejat pel regidor d’Educació i Esports, Óscar Borrell, als directors dels centres d’educació de la ciutat, i que va comptar amb una bona acollida a la primera edició.

Borrell ha destacat l’interès de l’activitat “per oferir a l’alumnat una formació més completa en matèria esportiva, posant-se al nivell d’altres ciutats de major tamany, on els estudiants tenen esta possibilitat. A més a més anem a oferir-ho a tots els centres i de manera totalment gratuïta, perquè pensem que és important que l’alumnat tinga una formació el més completa possible en matèria esportiva, i més tenint en compte la possibilitat que van a tenir aquells que vullgen de cursar estudis superiors de Ciència de l’Educació Física i l’Esport sense eixir de la ciutat, al nostre Campus Universitari”, recordava.

La iniciativa va adreçada a l’alumnat de 6é de primària i 1er d’ESO, havent-se previst també un grup del Centre d’Educació Especial Vall Blanca, amb al voltant de 500 places màximes a cobrir entre els 13 centres educatius de la ciutat als quals s’ha ofert esta possibilitat. Cada centre disposarà de la possibilitat d’usar la piscina durant tres matins, un en abril, un en maig i altre en juny, establint-se el calendari segons es produisquen les sol·licituds dels centres.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore