martes, 16 de mayo de 2017

150 esportistes de tota Espanya participaran al primer Raid d’Aventures d’Ontinyent

La prova serà campionat autonòmic, aglutina fins a 10 disciplines esportives i tindrà lloc principalment als paratges naturals del terme

El regidor d’Esports destaca que acollir proves de primer nivell esportiu “és una manera més d’atraure visitants i projectar la imatge de la ciutat”

Al voltant de 150 esportistes de tota Espanya participaran al “Sacre’s Raid”, el primer Raid d’Aventures que es celebrarà a Ontinyent, i que tindrà lloc principalment als paratges naturals del terme entre els dies 26 i 28 de maig. Es tracta d’una prova que forma part de la Lliga Espanyola d Raids d’Aventura i serà el Campionat de Raids de la Comunitat Valenciana, a més d’estar inclosa a la Iberian Outdoor Race Series.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, que participava en la presentació junt a Javier Cambra, del club organitzador (Raider Mania Elx), destacava que “acollir proves de primer nivell esportiu és una manera més d’atraure visitants i projectar la imatge de la ciutat. una prova mai vista a Ontinyent com aquesta, que ja te confirmats per ara participants de Catalunya, Múrcia, Extremadura, Aragó, Madrid i diverses localitats de la Comunitat Valenciana, es sense dubte un nou pas en aquesta línia”, manifestava.

Javier Cambra, qui agraïa les facilitats donades per l’Ajuntament i el recolzament de les empreses col·laboradores, explicava que un Raid d’Aventures “és una aventura esportiva que reuneix diverses disciplines, principalment bicicleta de muntanya i cursa per muntanya, però també cursa en patins, escalada, tirolina, proves aquàtiques o tir amb arc, entre d’altres, per un recorregut al que els participants s’hauran d’orientar sense ajuda electrónica”, assenyalava. La competició es regeix per un sistema de punts i no per ordre de finalització o arribada, amb equips de 2 o 3 components segons la categoria, podent ampliar-se la informació o formalitzar inscripcions a la pàgina web http://sacresraid.raidermaniaelx.com/

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore