viernes, 5 de mayo de 2017

2000 estudiants i 23 expositors a la III Fira de l’Estudiant d’Ontinyent

L’oferta de FP per al proper curs consensuada per primera volta per Ajuntament, instituts i empresaris es posa a l’abast de l’alumnat

El regidor d’Educació destaca que la II Setmana Pedagògica “ha convertint a Ontinyent en epicentre del mon educatiu a la comarca”

Al voltant de 2000 estudiants desplaçats de tota la comarca han acudit aquest divendres a la III Fira de l’Estudiant d’Ontinyent, organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i el Consell Educatiu. Es tracta de l’última activitat dins la II Setmana Pedagògica realitzada a la ciutat, que el regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que “ha convertint a Ontinyent en epicentre del mon educatiu a la comarca”.

La fira, ubicada per segon any consecutiu a la Plaça de la Concepció, comptava amb 23 d’instituts, universitats i centres de formació, així com expositors de la regidoria de Dona i Igualtat i del CLJO, entre d’altres. En ella s’ha prestat un especial protagonisme la Formació Professional partint del treball coordinat entre els centres. Cal recordar que de cara al proper curs els tres instituts de FP de la ciutat presentaven recentment a la Conselleria una proposta consensuada per primera volta conjuntament per Ajuntament, instituts i empresaris, i on s’aposta per la innovació i l’ocupabilitat amb graus d’Animació 3D i videojocs, Electromedicina Clínica o Instal·lacions de Producció de Calor.
 
Entre els participants a la Fira estaven la Universitat de València; la UCAM de Múrcia; la UNED d’Ontinyent-Alzira-València; els instituts Jaume I, l’Estació i Pou Clar d’Ontinyent i el Josep Segrelles d’Albaida; el Conservatori; el CFPA Sant Carles; diverses escoles i centres formatius de música, dansa i idiomes; el centre de menors El Rogle o el Consell Local de la Joventut. IES Muro Alcoi, Escola Pilots i Hostesses d’Alacant
 
Óscar Borrell acudia pel matí a la Fira junt als regidors Jaime Peris, Sayo Gandia, Pablo Úbeda, Manuel Cuesta, Silvia Urenya i Paula García, visitant els expositors, tallers, exhibicions i exposicions, a més d’una degustació d’aperitius elaborats pel programa d’operacions bàsiques de restaurant i bar del centre “El Rogle”.
 

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore