jueves, 18 de mayo de 2017

COMERÇ IN REGALA EL 10% DE L’ IMPORT DE LES COMPRES EN LA SEUA NOVA CAMPANYA “ESTEM PROP DE TU”

La Associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent regalarà el 10% de l’import de les compres en els seues establiments associats dins de la seua nova campanya “Estem prop de tu”. Es tracta d’una iniciativa que posarà en marxa durant la segona quinzena de maig amb l’objectiu de premiar la fidelitat dels clients de la Targeta +In, al temps que reactiven les compres de la primera quinzena del mes de juny.
En paraules del president de l’Associació, Juanjo Chafer, “els comerços van a invertir una quantitat important en esta campanya per a demostrar als seus clients que el xicotet comerç urbà esta prop d’ells. Per als comerços i serveis In el client és la seua màxima prioritat i per això es preocupen dia a dia per a oferir-los varietat, proximitat, amabilitat, atenció personal, professionalitat i com no, també regals, sortejos i premis per la seua fidelitat”.
D’aquesta manera, del 15 al 30 de maig els clients que compren en els comerços participants en la campanya podran acumular en la seua targeta el 10% de l’import de la seua compra, sempre i quan sobrepassen els 30€. L’import que van acumulant en les diferents compres se’ls activarà per a que els puguen consumir entre l’1 i el 17 de juny. Mentre que les compres que es realitzen en este període i siguen inferiors als 30€ acumularan els punts habituals, es a dir 1 euro 1 punt, sent la seua caducitat de 2 anys.
Els comerços In animen als clients a aprofitat estos quinze dies per a visitar els seus establiments dels diferents sectors, moda, complements, calçat, casa, òptica, joieria, deport, infantil, autoescola, alimentació... Més de 30 establiments de sectors diferents son els que participaran i faran que el client acumule diners In per a que desprès trien què volen comprar. Tota la informació de la campanya, les bases, així com els establiments participants els podrà consultar en la web de l’associació, comercioin.com
Pablo Úbeda felicitava a Comerç In “per aquesta nova proposta en la que l’associació fa un important esforç per a dinamitzar l’activitat comercial en la ciutat.” El regidor destacava que “Comerç In fa un treball exemplar en estes campanyes i des de l’Ajuntament anem a seguir treballant colze a colze amb els nostres comerciants, perquè tenim l’objectiu comú de seguir avançant en fer de la nostra ciutat de atracció”, concloïa.
Esta associació està inclosa dins de la planificació anual que Comerç In porta a terme gràcies a la col·laboració i la implicació de l’Ajuntament d’Ontinyent en este tipus d’accions amb la fi de potenciar el comerç en la ciutat, a més de contar amb el recolzament de la Direcció General de Comerç de la Generalitat Valenciana.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore