sábado, 13 de mayo de 2017

EL CORRENT "BLOC I PAÍS" INSTA A LA DIRECCIÓ DEL PARTIT HA PARTICIPAR EN LA MANIFESTACIÓ DEL 10 DE JUNY PEL FINANÇAMENT JUST

En una carta dirigida a la Executiva Nacional del Bloc, el corrent Bloc i País, informa sobre la manifestació convocada per al proper 10 de juny a la ciutat de València, on es reclamarà i es fara una CRIDA PEL FINANÇAMENT VALENCIÀ.


Informen que el secretariat de la corrent Bloc i País del Bloc Nacionalista Valencià vol adherir-se a la manifestació i a efecte està duent a terme un referèndum intern que confirma de moment la posició del secretariat amb quasi el 100% dels vots favorables.  


Els convocants de la manifestació són associacions valencianes i rellevants com: Intersindical Valenciana, Escola Valenciana, Plataforma pel dret a decidir, Plataforma per la llengua País Valencià, Societat Coral el Micalet, BEA i algunes altres, així com diversos partits d’esquerra.


El lema de la manifestació sembla ser que serà: «RETIRADA DELS PRESSUPOSTOS CONTRA L’ESPOLI, VOLEM LES CLAUS DE LA CAIXA».


Al corrent Bloc i País ens ha resultat estrany no veure, al menys de moment, la participació del Bloc Nacionalista Valencià, confiem en que hi haja un simple retràs i que és podrà comptar amb ell com un més dels col·lectius, i tal vegada, el més important dels qui donarà suport a aquesta manifestació.

Suposem que tots estem d’acord amb el  infrafinançament  del País Valencià i la necessitat de reclamar el deute històric acumulat precisament per aquesta discriminació.


Aquest és un problema que hauria d'unir a tots els partits polítics, als tradicionals valencians i a les sucursals valencianes dels partits estatals; doncs, és un problema de tot el País Valencià, de tots els valencians i valencianes, i fins i tot, dels seus descendents. No reclamar el deute històric i no batallar per eliminar la infrafinançament és una clara traïció al País Valencià i a la seua gent.


Estem davant d’un estat d’emergència social i de falta de recursos per al nostre país, que ha suposat un retràs evident en el nostre procés de desenvolupament econòmic i social, i ha propiciat també una continuïtat injusta d'importants retallades en els serveis socials bàsics, als quals no estem disposats a renunciar ja més en cap cas.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore