miércoles, 31 de mayo de 2017

El govern de la por’, un documentari sobre l’ús repressor de la llei antiterrorista es projecta a Albaida

La biblioteca social El Rebrot Bord projecta el film dins la campanya de denúncia de l'Operació Pandora


 La biblioteca social El Rebrot Bord d’Albaida ha programat per a aquest dijous 1 de juny la projecció del documentari ‘El govern de la por’, un film que tracta l’aplicació de la legislació antiterrorista espanyola seguint els casos de diferents processos judicials dels últims anys.
La projecció s’emmarca en la campanya de denúncia de l’anomenada Operació Pandora que manté a hores d’ara, tres anys després de les primeres detencions de membres del moviment anarquista català, una série d’encausats acusats de pertinença a organitzacions criminals amb finalitats terroristes sense que ni els Mossos d’Esquadra ni la Fiscalia aporten indicis de delicte, segons els acusats.
A l’acte hi assistirà un dels encausats, veí de Xàtiva, un dels detinguts en les operacions que, segons denuncien, formaven part d’una estratègia repressiva de l’Estat contra els moviments socials.
El documentari, a partir d’entrevistes a periodistes, advocades, militants anticapitalistes i acusats d’organització terrorista, aborda qüestions com ara què és el terrorisme, com es crea l’amenaça terrorista i com es legitima l’aplicació de la llei antiterrorista als moviments dissidents. S’hi analitza el context internacional i l’anomenada ‘guerra contra el terrorisme global’ encetat després dels atemptats de l’11-S.
La projecció serà a les 20.00, seguida d’un debat obert i un sopar de baix braç.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore