martes, 2 de mayo de 2017

Els comerços d’Ontinyent oferiran una “Nit en Vela” amb compres, oci i cultura

L’Ajuntament col·labora amb les associacions de comerciants en una nova iniciativa per dinamitzar l’activitat comercial urbana

Divendres de 21:00 a 00:00 hores 38 establiments amplien el seu horari per oferir una nit de compres amb promocions especials que inclourà sorteigs, música o degustacions

Els comerços d'Ontinyent obriran la nit d'aquest divendres 5 de maig en horari especial de 21:00 a 00:00 hores dins de la “Nit en Vela”, una nova iniciativa per dinamitzar l’activitat comercial urbana amb la que l’Ajuntament col·labora amb les associacions Comerç IN i SOC d’Ontinyent.

En aquest horari ampliat, un total de 38 establiments donaran la possibilitat de gaudir d’un temps extra per a fer compres de manera relaxada gaudint activitats, degustacions, sorteigs de premis i promocions. Tot a més ambientat amb actuacions musicals en directe a diferents llocs dels carrers de la mà de grups locals com La Suite Rumba, Xamfaina o Road Acoustic, que crearan ambientacions de diferents estils. A més a més, es disposarà d’un punt de guarda paquets on deixar les compres al carrer Martinez Valls per dipositar les compres i poder seguir passejant per replegar-les posteriorment o rebre-les posteriorment a domicili.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava esta activitat com “un pas més en el treball que estem fent per convertir Ontinyent en un referent de dinamització comercial a la Comunitat Valenciana" i agraïa "l'esforç de tots, Ajuntament, Consell Econòmic i Social, comerciants i associacions per fer d'Ontinyent una ciutat cada volta més atractiva i dinàmica", manifestava.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore