martes, 30 de mayo de 2017

La Diputació millora la seguretat en l’accés al centre de dia i a la futura residència d’Ontinyent

  •  Jorge Rodríguez: “No és moment d'obres faraòniques sinó de millores que resolguen problemes del dia a dia de les persones”
  • El president i el diputat de Carreteres han visitat les obres de construcció de la vorera entre el camí de les Boles i la rotonda del Pilar, en les quals la institució provincial inverteix 75.000 euros



ImagenEl president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, han visitat aquest dimecres la nova vorera construïda en la CV-655 en el tram comprès entre el camí Les Boles fins a la glorieta del Pilar, a Ontinyent. Un traçat de 160 metres de longitud que fins ara els vianants havien de recórrer utilitzant la vora de la calçada, amb el consegüent risc d'atropellament, i que gràcies a l'actuació realitzada per la Diputació de València podran realitzar en condicions de seguretat.
Jorge Rodríguez ha destacat que aquestes obres “s'emmarquen en el compromís de la Diputació de vertebrar el territori no solament per als vehicles sinó també per als vianants, dins de l'aposta transversal que fem des de totes les àrees per afavorir una mobilitat sostenible. No és moment d'obres faraòniques sinó de millores com aquesta, actuacions que resolguen problemes del dia a dia de les persones”.
En aquest sentit, el també alcalde d'Ontinyent ha explicat que aquesta actuació “es venia reivindicant des de fa temps per ser una zona d'unió entre el casc urbà amb una altra més perifèrica on a més d'habitatges particulars estan el Centre d'Educació Especial, el Centre de Dia de Discapacitats i en breu la Residència de Discapacitats. Una de les exigències de la Conselleria de Benestar Social per a l'obertura d'aquesta instal·lació era que comptara amb una vorera per a l'accés per als vianants a la mateixa, una vorera que ara es fa realitat”.
El projecte contempla la construcció d'uns 160 metres de vorera en la CV-665, des de la seua intersecció amb el camí Les Boles, en el casc urbà, fins a la glorieta que dóna accés al Col·legi d'Educació Especial i a la urbanització El Pilar. En l'actualitat, aquesta zona no està adaptada per al trànsit per als vianants, per la qual cosa els vianants que desitgen dirigir-se a peu al col·legi o a la urbanització han de circular per la vora de la calçada en condicions insuficients de seguretat. L'amplària projectada per a la vorera, d'entre 3 i 6 metres segons el tram, permetrà augmentar la seguretat dels vianants en aquests desplaçaments.
El pressupost de l'obra ascendeix a 75.000 euros, a causa de la necessitat de dur a terme en paral·lel a l'execució de la vorera l'adequació d'una obra de drenatge transversal que discorrerà en subterrani fins a la glorieta, on es connectarà amb la xarxa existent. A més, a causa de les condicions del terreny, ha sigut necessari també executar un mur de contenció de terres en el segon tram, ja que el terreny discorre en desmunt.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore