jueves, 11 de mayo de 2017

“Ontinyent al Carrer” arrancarà amb dansa, tallers i animació baix 2380 balons de platja a Martínez Valls

L’Agència Valenciana per la Innovació Comercial confirma que Ontinyent ha superat a les capitals de comarca veïnes en densitat comercial

El regidor de Política Econòmica destaca la importància de les activitats de dinamització per al foment de l’activitat al sector serveis


Tallers infantils, animació i un espectacle itinerant de dansa baix els 2380 balons de platja que decoren el carrer Martínez Valls serviran aquest dissabte per inaugurar “Ontinyent al Carrer”, la campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES) que es perllongarà fins al proper 3 de juny.

En concret, els tallers infantils i l’animació arrancaran a les 18:30 i l’espectacle de dansa itinerant, a càrrec de l’escola de dansa Masters Ballet començarà a les 19:30 hores. Al llarg dels següents dissabtes hi haurà també una “Iberian Race” infantil; activitats de multiaventura, demostracions i tallers de diversos tipus, a més d’ofertes especials als comerços.

Tot açò en la setmana a la qual s’ha donat a conèixer les últimes dades que l’Agència Valenciana per la Innovació Comercial (AFIC), al seu portal de comerç sostenible, situa a Ontinyent per damunt de les capitals de comarca veïnes en xifres de densitat comercial. Així, La capital de La Vall d’Albaida es situa amb 20 comerços per cada 1000 habitants, mentre Xàtiva i Alcoi, ciutats històricament de potent sector serveis, compten amb 19 i 15’83 comerços per cada 1000 habitants.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava la importancia de les activitats de dinamització per al foment de l’activitat al sector serveis, i en aquest sentit apuntava que l’aposta que ve realitzant-se a Ontinyent “va donant resultats, i superar en densitat comercial a altres municipis històricament considerats mes comercials que el nostre és una mostra”.

Per a Pablo Úbeda, “la indústria segueix sent indispensable i el principal motor la nostra ciutat, però és important diversificar l’economia local. En aquest sentit hem de continuar amb l’aposta que venim fent des del Govern d’Ontinyent pels serveis i el comerç, sempre treballant colze a colze amb els professionals del sector, per aconseguir assolir noves dades positives com aquesta i ser cada volta més una ciutat d’atracció”, afegia.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore