lunes, 12 de junio de 2017

800 afiliats a l’ONCE de tota la Comunitat Valenciana visiten Ontinyent

L’alcalde destaca el caràcter inclusiu de la ciutat i anima als participants al “Dia de l’ONCE-CV” a tornar a visitar-la

Prop de 800 afiliats a l’ONCE procedents de tota la Comunitat valenciana visitaven Ontinyent el passat dissabte, amb motiu de la celebració a la ciutat del “Dia de l’ONCE-CV”. Es tracta d’una jornada de germanor que celebren anualment les persones vinculades a l'ONCE, la seua Fundació i les empreses del Grup Ilunion, que incloïa entre altres activitats una Ruta pel Barri Medieval de la Vila i altra pels refugis antiaeris, un tast de Vins dels Alforins, un tast de Cervesa Artesana en la Finca Santa Elena, la possibilitat de visitar la Fira de Tendes Tapes i Rock al carrer José Iranzo i finalment un esmorzar de germanor en el Parc de la Glorieta.

En aquest últim acte, l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez qui destacava la importància de referenciar a Ontinyent com la ciutat inclusiva que és, pensada per a les persones”, agraint als presents la visita i animant-los a tornar en el futur. L’alcalde agraïa també la implicació del President de l'ONCE a la Comunitat Valenciana, l’ontinyentí Enrique Llin, per haver apostat per la ciutat per acollir aquest encontre, així com “de totes les persones que han fet possible que haja estat un èxit”. Enrique Llin agraïa al seu torn “tot el treball que han fet l’alcalde i el seu equip per tal de fer-nos sentir com a casa”.

En l’esmorzar de germanor es comptava també amb la presència de la Directora General d’Habitatge, Rebeca Torró; la diputada provincial Mamen Peris; la regidora coordinadora de Política per a les Persones Sayo Gandia i els regidors Virtudes González, Paco Penadés i Juan Revert; a més de membres de diverses entitats i associacions locals i representants de l’ONCE, entre ells el Director General de l’entitat, Angel Ricardo Sánchez Cánovas.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore