viernes, 9 de junio de 2017

EL CORRENT "BLOC I PAÍS" ANIMA A PARTICIPAR ALS I LES VALENCIANES EN LA MANIFESTACIÓ DE 10 DE JUNY PEL FINANÇAMENT JUST

Bloc i País, informa sobre la manifestació convocada per al proper 10 de juny a la ciutat de València, on es reclamarà i es fara una CRIDA PEL FINANÇAMENT VALENCIÀ.
Bloc i País del Bloc Nacionalista Valencià s’adherit a la manifestació després de dur a terme un referèndum intern amb quasi el 100% dels vots favorables.
En declaracions des secretariat :”Tots estem d’acord amb el infrafinançament del País Valencià i la necessitat de reclamar el deute històric acumulat precisament per aquesta discriminació.”
Aquest és un problema que uneix a tots els partits polítics, als tradicionals valencians i a les sucursals valencianes dels partits estatals; doncs, és un problema de tot el País Valencià, de tots els valencians i valencianes, i fins i tot, dels seus descendents.
No reclamar el deute històric i no batallar per eliminar la infrafinançament és una clara traïció al País Valencià i a la nostra gent.
Estem davant d’un estat d’emergència social i de falta de recursos per al nostre país, que ha suposat un retràs evident en el nostre procés de desenvolupament econòmic i social, i ha propiciat també una continuïtat injusta d'importants retallades en els serveis socials bàsics, als quals no estem disposats a renunciar ja més en cap cas.
Per això demà, a les 18:00, tots al parterre de València a defensar els interessos dels i les valencianes, per un tracte just en el finançament valencià.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore