viernes, 16 de junio de 2017

Les brigades forestals de Divalterra condicionen el barranc San José d’Ayora

L’actuació comprén l'eliminació de vegetació invasora, així com la capa de terra vegetal, amb la finalitat de millorar la capacitat de desguàs de les canonades
Les brigades forestals de Divalterra treballen en l'eliminació de vegetació invasora i de la capa de terra vegetal del llit de la Rambla de San José, a Ayora, amb la finalitat de millorar la capacitat de desguàs del mateix, degut a que les canonades han estat encegades per l'arrossegament de terres.

L'actuació, compresa en un tram de 554 metres linials, servirà per evitar riscos per avingudes i recuperar l'espai que conforma el domini públic hidràulic, així com deixar la cota del jaç en bones condicions a fi d’evitar possibles inundacions en les edificacions properes.

La gerent de Divalterra, Agustina Brines, ressalta que aquest tipus d'actuacions “serveixen per minimitzar els riscos d'inundacions en cas de pluges torrencials i, a més, redueixen el perill en cas que es declare o propague un incendi forestal en aquestes zones”.

Així mateix, apunta que “s'ajuda al manteniment de la capacitat hidràulica dels llits al seu pas per les zones urbanes i a reduir la vulnerabilitat poblacional davant riscos d'inundacions i incendis”.

Per la seua banda, el responsable de Regeneració de Zones Verdes, Salvador Femenía, ha informat que aquesta actuació de silvicultura preventiva “està emmarcada en el Pla de Neteja de llits i barrancs de l'empresa pública, que s'encarrega d'atendre les demandes dels Ajuntaments per col.laborar en la seua neteja i condicionament”.
 
Els treballs han estat a càrrec de la brigada de barrancs i la d’Ayora B.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore