miércoles, 21 de junio de 2017

L’espectacle de Santi Millán a Ontinyent esgota les entrades de platea i apura la venda de les d’amfiteatre

“Estamos mejor que nunca” on l’actor comparteix escenari amb Javi Sancho servirà com a tancament del III Circuit Cafè Teatre

Estamos mejor que nunca”, l’espectacle de cloenda del III Circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari”, que tindrà lloc aquest divendres a les 22:30 hores, ha esgotat les entrades de platea i apura la venda de les d’amfiteatre. Es tracta d’un show on el televisiu actor Santi Millán comparteix escenari amb l’humorista Javi Sancho, per fer una reflexió en veu alta dels avantatges de complir anys, amb ironia, humor i autocrítica, sense referències a l’actualitat i amb l’únic objectiu de desconnectar i riure.

Aquest espectacle servirà com a cloenda a la tercera temporada d’una iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i l’Associació d’Hostelers AHVAL, que des del 16 de març i fins al 8 de juny ha inclòs altres 6 espectacles gratuïts a diferents restaurants locals. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que el circuit, que ha combinat monòlegs, teatre, màgia i humor, ha continuat donant compliment una de les propostes programàtiques del Govern d’Ontinyent, un circuit cafè teatre estable plantejat augmentar l’oferta d’oci per als universitaris i potenciar la imatge d’Ontinyent com a ciutat universitària, “tot i que els espectacles han estat a l’abast de tots i totes”, destacava.

Per tal d’afavorir i potenciar la presencia universitària, la programació als locals ha tingut lloc sempre en dijous, dia que habitualment els universitaris aprofiten per eixir. En tots els espectacles s’ha inclòs el sorteig de 2 entrades per a l’actuació de Millán i Sancho d’aquest divendres.

Borrell destacava que les actuacions als restaurants locals han tingut una molt bona acollida, i posava de relleu “la bona acceptació que han tingut en aquest semestre el conjunt les diferents activitats culturals realitzades a la ciutat, i que de cara a l’estiu s’enfocaran principalment a les activitats al carrer amb la programació de Cultura de Barri que presentarem en breu”, avançava.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore