miércoles, 7 de junio de 2017

L’humorista Àlex Martínez tanca les actuacions itinerants del circuit Cafè Teatre d’Ontinyent

El monoleguista posarà en escena el seu espectacle “Humor en sí” aquest dijous a la nit al restaurant Zoco

Ontinyent tanca aquest dijous les actuacions itinerants del seu III circuit Cafè Teatre “Fundació Campus Ontinyent-Ociversitari” amb l’actuació de l’humorista Àlex Martínez. Serà aquest dijous, 8 de juny, a partir de les 23:00 hores al restaurant Zoco Cuina Urbana, on Martínez portarà el seu espectacle “humor en sí”, on barreja monòleg, música i imitacions emprant com a eines la seua veu i un piano.

Es tracta de la sisena actuació dins d’esta iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i l’Associació d’Hostelers AHVAL, que des del 16 de març ha inclòs 6 espectacles gratuïts a diferents restaurants locals, amb una programació que culminarà el 22 de juny a les 22:30 amb l’actuació de Santi Millán i Javi Sancho al Teatre Echegaray, per a la que s’han venut ja quasi el 80% de les entrades, podent adquirir-se les que encara resten a la venda a www.caixaontinyent.es .

Tot i que les actuacions prèvies a aquesta són gratuïtes, els restaurants que acullen les actuacions compten amb menús i ofertes especials, així com el sorteig entre els clients de dues entrades per a assistir a l’espectacle final de Millán i Sancho.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania “a gaudir esta setmana del show d’Àlex Martínez, membre d’un grup, Valencia Comedy, que ha aconseguit esgotar entrades a teatres com Talía i Olympia, un humor que el va dur a ser finalista del programa “En el Aire” de la Sexta amb Andreu Buenafuente, i que esta setmana podrem gaudir a Ontinyent”, assenyalava.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore