martes, 20 de junio de 2017

Ontinyent inicia les obres del projecte que dignificarà el pati 3 del cementeri municipal

L’actuació que aprofitarà la dotació de 640 nous ninxols i 116 columbaris per dotar de millors equipaments i una nova imatge a aquest espai

Els regidors de Territori, Cementeri i Serveis Municipals visiten una actuació que permetrà ampliar en una década les reserves d’espais lliures

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris la regidora de Cementeri, Mercedes Pastor, i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, han visitat hui l’inici de les obres del projecte que dignificarà el pati 3 del cementeri municipal d’Ontinyent. Es tracta d’una actuació que aprofitarà la dotació de 640 nous nínxols i 116 columbaris al Camp Sant per dotar aquest espai de millors equipaments i una nova imatge, de la que s’han mostrat recreacions virtuals in situ als mitjans de comunicació.

Tant Pastor com Peris coincidien en destacar la necessitat de l’actuació, pressupostada en 294.000 euros+IVA, i que té un termini d’execució de 6 mesos amb el que es preveu que estiga a punt per abans de final d’any. Dels 8.446 nínxols existents es passarà a 9086, i dels 132 columbaris a 248, amb una previsió estimada de comptar amb espais lliures durant al voltant de 10 anys.

Mercedes Pastor manifestava que “és una bona inversió i també necessària, que en conjunt tindrà un resultat final que agradarà a la ciutadania. El disseny que s’ha projectat realçarà més esta zona que serà urbanitzada i enjardinada o equipada amb banquets, entre d’altres”.

Jaime Peris donava detalls d’una intervenció a executar en aquest pati rectangular de 3112 m2, sense serveis de sanejament, que a més de dotar-se de 4 nous blocs de ninxols i un bloc linial de columbaris, passarà a comptar amb noves instal·lacions d’enllumenat i electricitat; megafonia; xarxa de pluvials; paviments; mobiliari i jardineria, substituint-se els pins per altres espècies com xipresos, llidoners, bojs i plantes de flor.

Jaime Peris posava de relleu que l’actuació “és triplement profitosa, perquè a més d’atendre la necessitat que tenim de nínxols, dignifiquem aquesta part del cementeri i estalviem els enormes costos que ens hauria suposat una ampliació de terrenys”, tot agraint “la predisposició i voluntat de col·laboració amb el projecte que ha mostrat en tot moment la regidora de Cementeri, a la que agraïm el seu treball”, manifestava.

Mercedes Pastor felicitava al seu torn al personal municipal “que fa un gran treball dia a dia per fer actuacions com les que hem executat de millora de teules dels pavellons, pintat de zones deteriorades, reparació de desnivells o adequació d’elements comuns. Com a regidora de cementeri estic contenta de la feina que dia a dia estem realitzant entre tots al cementeri, un treball conjunt que està tenint un resultat positiu”, concloïa.meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore