jueves, 1 de junio de 2017

Ontinyent obri la temporada de la piscina d’estiu i ultima la seua homologació per a competicions oficials

Per primera volta els clubs de natació i triatló han tingut accés en la setmana previa per preparar en millors condicions les seues competicions

La piscina d’estiu d’Ontinyent obrirà les seues portes al públic aquest cap de setmana, una temporada de bany en la que serà sotmesa a una sèrie de canvis que permetran la seua homologació per a competicions oficials. Així ho avançava hui el regidor d’Esports, Óscar Borrell, qui també explicava que per primera volta, i atenent una reivindicació històrica, els clubs de natació i triatló han tingut accés en la setmana prèvia per preparar en millors condicions les seues competicions.

Borrell recordava que “durant la legislatura 2007-2011 es va perdre l’homologació de la piscina, i pensem que una ciutat com la nostra no pot tenir una piscina de 50 metres i que aquesta no estiga homologada per a competicions oficials. Per això estem treballant en recuperar la homologació, seran necessàries unes xicotetes obres totalment compatibles en la temporada de bany, i la idea és que aquest mateix estiu ja pugam acollir competicions oficials de caràcter autonòmic en quant tingam el vist-i-plau de les federacions espanyola i valenciana de natació”, explicava.

Respecte de l’inici de la temporada de bany a la piscina, el regidor destacava que es mantenen els horaris de l’any passat (de dilluns a divendres de 10:00 a 21:00 hores, dissabtes i diumenges de 10:00 a 20:00 hores), amb la novetat respecte als preus d’un descompte addicional per als usuaris que tinguen un abonament anual de pista.

Pel que fa als preus es mantenen congelats: majors de 18 anys 3’5 euros, menors a 2 euros; abonament per a majors 42’5 euros, per a menors 15 euros i per a jubilats o persones amb diversitat funcional 20 euros; amb bons de 10 entrades a 30 euros per a majors i a 12 euros per a menors). Les famílies nombroses disposaran de descompte així com les monoparentals; i els grups organitzats de més de 15 persones disposen de la possibilitat d’adquirir un abonament amb el 50% de descompte.

El servei de piscina d’estiu enguany romandrà a l’abast de la des d’aquest dissabte dia 3 de juny (al qual hi haurà jornada de portes obertes amb accés gratuït) i fins al 10 de setembre, comptant amb un equip de personal format per 7 socorristes, 4 vigilants de vestidors i manteniment, 5 monitors a jornada parcial i 2 ATS/DUE contractats per l’Ajuntament d’Ontinyent. Óscar Borrell animava a tots els ontinyentins i ontinyentines i veïns i veïnes d’altres localitats “a vindre i gaudir de la nostra piscina de 50 metres i de les activitats que acollirà aquesta durant els propers mesos d’estiu”, concloïa.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore