martes, 20 de junio de 2017

Ontinyent posa en marxa un nou sistema de reserves online de pistes al poliesportiu

Es podran fer reserves amb 3 dies d’antelació en un total de 16 pistes i realitzar els pagaments amb targeta de crèdit en una plataforma de pagament

Els regidors d’Esports i Innovació destaquen la millora en la comoditat i l’optimització de recursos humans i materials amb el sistema

Els usuaris del poliesportiu d’Ontinyent ja poden reservar i fer el pagament de pistes des de casa i en qualsevol moment. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, i la regidora d’Innovació, Rebeca Torró, presentaven hui el nou sistema de reserves online de pistes, que tots dos coincidien en destacar com “una important millora en la comoditat per als usuaris i un avanç en l’optimització dels recursos humans i materials municipals”.

Segons s’explicava en roda de premsa, per a fer ús del nou sistema serà necessari estar registrat a la base de dades del poliesportiu com a usuari, un requisit que ja acompleixen totes les persones abonades, podent afegir-se qualsevol altra persona presencialment. Una volta es compta amb la clau d’accés i una contrasenya modificable, l’usuari pot fer reserves de fins a una hora per pista i connexió, tot i que es poden fer vàries reserves al mateix dia en connexions diverses.

Es podran fer reserves en 3 dies d’antelació per a un total de 16 pistes: 3 de futbet, 3 de futbol-7, 4 de tennis, el frontó gran, el frontó cobert i 2 pistes de pàdel, a més del trinquet i la pista exterior de bàsquet i volei. No es podrà fer reserves en els pavellons per qüestions d’operativitat amb els clubs que utilitzen estes instal·lacions i l’alumnat universitari de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport del Campus d’Ontinyent. Una volta realitzada la reserva es podrà realitzar el pagament amb targeta de crèdit a través d’una plataforma habilitada a tal efecte. L’enllaç a la plataforma de reserves s’habilitarà esta setmana en un banner a la web municipal www.ontinyent.es.

Torró i Borrell explicaven que es podrà accedir al sistema a qualsevol hora amb qualsevol dispositiu amb connexió a internet a través del sistema operatiu Windows i navegadors Android, amb una interfaç senzilla i intuïtiva que permet conèixer fàcilment quines pistes es troben lliures i quines ocupades durant les 24 hores i sense necessitat de fer telefonades ni realitzar desplaçaments.

Óscar Borrell posava de relleu que amb aquest nou sistema “a més de la comoditat per a les persones usuàries fomentem l’aprofitament de les pistes de manera ordenada i també optimitzem el temps del personal del poliesportiu, que podrà emprar per a altres coses el temps que destinaria a les reserves que ara es facen online”. El regidor també destacava que aquest nou sistema “dona compliment a altra demanda contemplada al programa electoral del Govern d’Ontinyent, que al cas de l’àrea d’esports hem complit en més d’un 90% quan estem encara a meitat de legislatura”, manifestava.

Rebeca Torró incidia en que “la innovació, igual que la sostenibilitat, és un element transversal a l’acció del Govern d’Ontinyent. Des que en 2011 posarem en marxa el pla “OntinyentGO” de potenciació de l’ús de les noves tecnologies entre la ciutadania són molts els avanços que hem fet per potenciar les gestions via internet, unes gestions que volem facilitar en tots els àmbits, i també en l’esportiu, perquè volem assolir una administració cada volta més àgil, propera i eficaç en totes les àrees”, destacava.
meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore