viernes, 2 de junio de 2017

Ontinyent serà seu aquest dissabte de la Copa d’Espanya de Jiu-Jitsu

130 joves judokes de tota Espanya competiran en les categories Aleví, Infantil i Cadet

El regidor d’Esports mostra el recolzament del consistori al club amb la coorganització d’activitats com aquesta o les recents reformes a la sala de judo del poliesportiu

El Pavelló Municipal d'Esports d’Ontinyent serà seu aquest dissabte per segona volta consecutiva de la Copa d’Espanya de Jiu-Jitsu, que reunirà a la ciutat més de 130 dels millors judokes de tota Espanya en els categories Aleví, Infantil i Cadet. La competició, que es desenvoluparà en les modalitats de lluita i duet entre les 16:00 i les 19:30 hores, està organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent, la Federació de Judo de la Comunitat Valenciana i el Club de Judo Fon-Do-Kan d’Ontinyent, amb la col·laboració de la Diputació de València.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava la importància d’acollir per segona volta esta competició a nivell nacional “que mostra l’aposta d’Ontinyent per l’esport de base, una aposta en la que l’Ajuntament també està al costat del club de Judo en altres aspectes com la recent reforma que hem fet a la sala de judo del poliesportiu, on hem canviat el sol que hi ha per baix del tatami i hem reformat i pintat el sostre i les parets. Ha estat un complet llavat de cara amb el que volem recolzar el treball del Fon Do Kan per l’esport de base”, assenyalava.

El Director del Departament de Jiu-Jitsu de la Federació de Judo de la Comunitat Valenciana, Salvador Huertas, posava de relleu que “va a ser una oportunitat única per mostrar el nostre esport a tota la Comunitat Valenciana des d’Ontinyent”. Huertas confirmava que es comptarà amb judokes de Castella-La Manxa, Catalunya, Madrid o el Pais Basc, a més dels que arriben d’altres municipis valencians.

Des del Club Fon-Do-Kan, Francisco Cano tenia paraules d’agraïment per al recolzament amb que es compta per part de la regidoria i l’Ajuntament “per poder organitzar un esdeveniment com aquest, al que convidem a acudir a tots els veïns i veïnes de la ciutat i la comarca, per a que gaudisquen i descobrisquen el nostre esport”. Cano recordava que aquest campionat s’emmarca en les activitats del 45 aniversari del club, que es reprendran a la tardor amb nous esdeveniments.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore