jueves, 15 de junio de 2017

Sanitat activa el nivell alt o taronja per calor a La Costera i La Ribera Alta

La Conselleria de Sanitat, davant les prediccions del Centre d'Estudis Ambientals del Mediterrani (CEAM), ha activat el nivell alt o taronja (temperatures que podrien superar els 39 graus) en les comarques de La Costera i La Ribera Alta.
Segons un comunicat de Sanitat, en produir-se aquest augment de temperatures, s'han activat les mesures per a transmetre les recomanacions de cara a prevenir els efectes de la calor en la salut, en els col·lectius més vulnerables, especialment persones majors, malalts crònics, persones socialment aïllades, persones que treballen en ambients exposats a la calor i xiquets.
Es recomana evitar eixir al carrer en les hores més caloroses del dia, també es recomana utilitzar roba folgada, lleugera i de colors clars i protegir-se el cap amb una gorra o barret.
En la llar s'aconsella tancar les persianes i baixar els tendals en les façanes exposades al sol, procure situar-se en les zones més fresques de la casa.
Finalment, s'insta a la població a beure bastant aigua i amb freqüència; evitar l'excés d'alcohol, les begudes amb molta cafeïna i els menjars copiosos i calents, i decantar-se per plats freds, fruites i verdures fresques.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore