miércoles, 26 de julio de 2017

100 xiquets i xiquetes finalitzen la seua participació a l’Escola d’estiu Campus Ontinyent

Jorge Rodríguez destaca el treball d’Ajuntament, Fundació Campus d’Ontinyent i UV per posar en marxa la iniciativa per primera volta al campus universitari

Baix el lema “Objectiu 2030: Un món 17!” s’han treballat de forma lúdica els objectius del mileni plantejats per la UNESCO

Al voltant de 100 xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys han participat a l’escola d’Estiu que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent junt a la Fundació Campus Ontinyent i la Universitat de València (UV) des del passat 3 de juliol i durant tot el mes. Com a tema central, a les distintes activitats de l’escola s’han treballat de forma lúdica els objectius del mil·leni plantejats per la UNESCO, baix el lema “Objectiu 2030: Un món 17!”, per tal de transmetre’ls el valor de la democràcia, la col·laboració i la cooperació mitjançant les diferents activitats.

L’alcalde i president de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodriguez, que visitava l’escola junt al Vicerector de Participació de la UV Jorge Hermosilla, el regidor d’educació, Óscar Borrell i el Cap de Iniciatives del Campus, José Cantó, destacava “el gran treball conjunt que ha permès gaudir a la ciutat d’un programa de la qualitat de la Nau dels Xiquets i Xiquetes de la Universitat València. Una proposta de qualitat per a la que hem d’agrair també la col·laboració i implicació de Caixa Ontinyent, amb el seu President Antonio Carbonell al front, sense la qual les novetats que hem tingut a l’escola d’enguany no haurien estat possibles”, manifestava.

Jorge Hermosilla destacava la novetat de la confluència de diferents agents educatius per posar-la en marxa, tot afegint que tenir com a seu principal el nou aulari del Campus “ha permés comptar amb totes les instal·lacions del Campus Ontinyent amb les pissarres digitals de les aules i els seu aire condicionat, dos factors positius que amb el suport de la Unitat de Campus i tot el personal PAS han fet que les activitats hagen estat un éxit.” Hermosilla agraia que a banda del Campus “algunes de les activitats han tigut lloc en altres espais que ens ha oferit l’Ajuntament d’Ontinyent, com el poliesportiu i el col·legi Lluís Vives entre altres”.

Les activitats han estat organitzades per 8 monitors i monitores, 1 coordinador, 1 becari i 1 becària de la Dipu et Beca, que s’han encarregat de dur a terme totes les activitats que s’han realitzat al llarg de l’escola d’estiu en 4 grups d’uns 25 xiquets i xiquetes. L’Escola d’Estiu ha estat un periode vivencial ple d’activitats i excursions per a conéixer la ciutat, edificis, emblemes i història de la pròpia ciutat. Els més menuts i menudes han visitat llocs emblemàtics d’Ontinyent com el campanar de la Vila mitjançant un rallye urbà per la Vila, el refugi antiaeri del Regall, el Camp de futbol del Clariano, el museu fester, el Palau de la Vila. També s’ha visitat els centres d’Ontinyent que treballen amb les persones amb diversitat funcional com el CRIS.

El regidor d’educació,Óscar Borrell i el Cap de Iniciatives, José Cantó destacaven “la importància d’aprofitar les sinergies de tots els centres, des d’educació infantil a universitària en les que hem estat treballant i l’Escola d’Estiu ha estat una mostra com el Campus d’Ontinyent enguany ha abastit activitats per a xiquets i xiquetes de 3 anys fins a les persones majors que segueixen estudiant als programes d’Unisocietat.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore