lunes, 17 de julio de 2017

El davanter Raúl González fa el salt a la Segona B amb l'Ontinyent

L'Ontinyent CF s'ha fet amb els serveis d'un experimentat davanter, tot i la seua joventut, que arriba de realitzar dos grans campanyes amb l'Orihuela, on arribà a mitjans de la temporada 2015/2016 provinent del CD Quintanar del Rey. Raúl González ha estat un dels màxims artillers de l'última temporada en el conjunt escorpí en materialitzar 18 dianes, només una menys que el màxim golejador, Reyes del Torre Levante. La seua joventut ha estat un dels punts claus per fitxar-lo, ja que compta encara amb un gran marge de projecció, i a més se'l signa per dos temporades consecutives.
Raúl González Robles (Alacant, 21 d'abril de 1991) és un davanter jove i polivalent, ja que, encara que habitualment juga com a home més avançat, pot caure en banda per fructificar grans accions d'atac. Amb l'Orihuela ha segellat la xifra de 18 gols apropant-se als 3000 minuts disputats, mentre l'anterior temporada n'aconseguí 10, que sumats als 3 amb el Quintanar, feia un total de 13 havent superat la mateixa xifra de minuts. Números que han de veure amb el rendiment del jugador en la parcel·la ofensiva, ja que destaca pel seu sacrifici també a l'hora de defensa i col·laborar en les jugades amb els companys, unes característiques innegociables per al cos tècnic que encapçala Miguel Ángel Mullor.
Amb Raúl, són ja sis jugadors els que compten amb contracte dins de la plantilla, en sumar-se als renovats Alberto Abengózar, José Antonio Soler, Rober i Juanan, a més del nouvingut Miguel Nemesio. Demà a les 9:00 arranquen els entrenaments de l'Ontinyent CF, que comptaran amb un gran grup de jugadors arribats de fora, alguns dels quals firmaran en els propers dies.
Raúl González Ontinyent CF
Raúl González condueix un baló en l'encontre davant l'Ontinyent aquesta temporada | Imatge: Orihuela CF

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore