sábado, 29 de julio de 2017

El nou accés a Ontinyent per Torrefiel ix endavant gràcies als vots del regidors de PSPV-PSOE i Ciutadans

El ple aprova la cessió del terrenys per a la millora de la mobilitat en l’entrada des de la ronda sud

El plenari d’Ontinyent va acordar ahir la cessió del terrenys necessaris per a la construcció del nou accés a la ciutat per l’avinguda de Torrefiel. La proposta va ser aprovada amb els vots favorables dels 14 regidors del PSPV-PSOE i el regidor de Ciutadans, mentre que PP es va abstindre i Compromís i EU votaren el contra.

El nou accés a Ontinyent des de la ronda sud, llargament reivindicat pels veïns i veïnes del barri del Llombo, consisteix en la construcció d’una redona satèl.lit i l’adequació d’uns nous vials que evitaran el pas del tràfic pel carrer de Santa Teresa, atès que dits vials connectaran el tràfic provinent del Poliesportiu amb la nova redona.

Altra de les millores que presenta el projecte del nou accés a l’avinguda Comte de Torrefiel, amb un pressupost de 947.177 euros, és la millora de la passarel.la elevada de la ronda sud, que creixerà en extensió i serà més accessible tant per a vianants com per a ciclistes des del Passeig de Benarrai.

El regidor de Territori, Jaime Peris, ha destacat que el nou accés és una “vella i justa” reivindicació dels veïns i veïnes tant del barri del Llombo com dels carrers Santa Teresa i Sant Ignasi. Peris va remarcar durant la sessió que es tracta d’una obra prevista tant en el Pla General de 2007 com en el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS) de 2016, dos documents on la participació ciutadana ha estat clau per a la seua aprovació. En este sentit, el regidor es va felicitar perquè la conselleria va a executar “la solució que volien els tècnics locals i la ciutadania”.

El projecte de nou accés està en procés de licitació per la Conselleria d’Habitatge, Obres i Transports i s’espera que les obres puguen iniciar-se a principis de 2018, segons va explicar la consellera María José Salvador durant la presentació de l’obra.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore