miércoles, 26 de julio de 2017

Jordi Sebastià, explicarà "Europa per a dummies" després de l'Assemblea Nacional del corrent Bloc i País, el proper 29 de juliol al Puig

El Portaveu de Compromís al Parlament Europeu, Jordi Sebastià, explicarà "Europa per a dummies" després de l'Assemblea Nacional del corrent del Bloc Nacionalista Valencià, Bloc i País, que tindrà lloc el proper 29 de juliol al municipi valencià del Puig. La Xarrada-Tertúlia tindrà lloc en acabar l'Assemblea i després de dinar, i s'inclourà dins del cicle de "Tertúlies institucionals" que busca tindre contacte directe amb la tasca dels càrrecs de Compromís.

En paraules de Miquel Bononat, Portaveu del Secretariat Nacional de Bloc i País, "en general es té una idea errònia que Europa és un ens incomprensible i llunyà que no ens afecta gens, però la realitat és que és el camp de batalla en què es decideixen les grans qüestions de política econòmica i regulacions que ens afecten dia a dia i que són claus i fonamentals per als nostres sectors productius".

En aquest sentit, Bononat ha destacat el paper que Jordi Sebastià porta avant des del Parlament Europeu de defensa dels interessos valencians i que "per primera vegada hi ha una veu valenciana que reivindica i planteja les nostres problemàtiques de primera mà, amb coneixement directe del terreny i sense ser sucursal de ningú. I això s'ha vist molt clarament amb la defensa que Jordi Sebastià està fent en àmbits com l'agricultura, en el qual el Govern espanyol senzillament ni tan sols existeix per als valencians i valencianes".

Finalment, Bononat ha convidat tota la militància i simpatitzants del BLOC a participar de l'Assemblea de Bloc i País, ja siga per col·laborar de manera orgànica amb el corrent o, en acabant, per conéixer de primera mà la tasca de Compromís al Parlament Europeu que representa Jordi Sebastià.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore