jueves, 20 de julio de 2017

La Diputació millorarà l’accés a l’ermita de Sant Esteve amb una nova intersecció des de la CV-665

Les obres suposen una inversió de 274.000 euros i donaran continuïtat a les que la corporació ha executat en esta via a l’altura de la rotonda del Pilar

La Diputació de València ha aprovat el projecte que millorarà en l’accés a l’ermita de Sant Esteve d’Ontinyent, creant una nova intersecció de tipus glorieta partida en la carretera CV-665. Es tracta d’una actuació pressupostada en al voltant de 274.000 euros, al marc d’una inversió global de 1’5 milions prevista en diverses carreteres de la demaració de l’Alcudia, i que inclourà també millores al ferm i a les cunetes de seguretat en altres trams de la via a executar entre 2017 i 2018.

En concret, les millores a l’accés a l’Ermita s’efectuaran en el km 1’680 de la CV-665, i inclouran l’execució de la intersecció amb illetes, pavimentació i col·locació de senyalització horitzontal i vertical. Les obres aniran aparellades al reforç del ferm en el tram que va del km 2’430 al 4’025 i la col·locació de cunetes de seguretat en diversos punts entre els km 2’464 i 4’910. L’actuació donarà continuïtat a les obres que la Corporació Valenciana ha executat en la mateixa carretera CV-665 en el tram comprès entre el camí Les Boles fins a la glorieta del Pilar per crear una vorera de 160 metres de longitud per als vianants, actuació que era visitada en maig pel President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i el Diputat de Carreteres, Pablo Seguí.

En la visita a aquelles obres, pressupostades en 75.000 euros, Jorge Rodríguez destacava “el compromís de la Diputació de vertebrar el territori no solament per als vehicles sinó també per als vianants, dins de l'aposta transversal que fem des de totes les àrees per a afavorir una mobilitat sostenible, perquè no és moment d'obres faraòniques sinó d’actuacions que resolguen problemes del dia a dia de les persones”, manifestava.

Cal recordar que la Diputació de València està executant també enguany obres de millora a dos ponts de la carretera CV-655, que uneix Ontinyent i Fontanars dels Alforins partint del Pou Clar, dues actuacions que, amb un import global de 270.685 euros, permetran rehabilitar l'estructura del pas sobre el barranc dels Caves, en la zona de la finca de la Morera, i ampliar la calçada en el pont sobre el barranc de Bencinill o pas de Presència, punt al qual la carretera actualment s'estreny a un sol carril.

El regidor coordinador de Territori d’Ontinyent, Jaime Peris, agraïa “l’esforç i la implicació de la Diputació de València per atendre les necessitats dels municipis en aspectes tan importants com la millora de la seguretat de vianants i conductors en vies que són de la seua titularitat”, destacava.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore