jueves, 20 de julio de 2017

Les obres suposen una inversió de 274.000 euros i donaran continuïtat a les que la corporació ha executat en esta via a l’altura de la rotonda del Pilar La Diputació de València ha aprovat el projecte que millorarà en l’accés a l’ermita de Sant Esteve d’Ontinyent, creant una nova intersecció de tipus glorieta partida en la carretera CV-665. Es tracta d’una actuació pressupostada en al voltant de 274.000 euros, al marc d’una inversió global de 1’5 milions prevista en diverses carreteres de la demaració de l’Alcudia, i que inclourà també millores al ferm i a les cunetes de seguretat en altres trams de la via a executar entre 2017 i 2018. En concret, les millores a l’accés a l’Ermita s’efectuaran en el km 1’680 de la CV-665, i inclouran l’execució de la intersecció amb illetes, pavimentació i col·locació de senyalització horitzontal i vertical. Les obres aniran aparellades al reforç del ferm en el tram que va del km 2’430 al 4’025 i la col·locació de cunetes de seguretat en diversos punts entre els km 2’464 i 4’910. L’actuació donarà continuïtat a les obres que la Corporació Valenciana ha executat en la mateixa carretera CV-665 en el tram comprès entre el camí Les Boles fins a la glorieta del Pilar per crear una vorera de 160 metres de longitud per als vianants, actuació que era visitada en maig pel President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i el Diputat de Carreteres, Pablo Seguí. En la visita a aquelles obres, pressupostades en 75.000 euros, Jorge Rodríguez destacava “el compromís de la Diputació de vertebrar el territori no solament per als vehicles sinó també per als vianants, dins de l'aposta transversal que fem des de totes les àrees per a afavorir una mobilitat sostenible, perquè no és moment d'obres faraòniques sinó d’actuacions que resolguen problemes del dia a dia de les persones”, manifestava. Cal recordar que la Diputació de València està executant també enguany obres de millora a dos ponts de la carretera CV-655, que uneix Ontinyent i Fontanars dels Alforins partint del Pou Clar, dues actuacions que, amb un import global de 270.685 euros, permetran rehabilitar l'estructura del pas sobre el barranc dels Caves, en la zona de la finca de la Morera, i ampliar la calçada en el pont sobre el barranc de Bencinill o pas de Presència, punt al qual la carretera actualment s'estreny a un sol carril. El regidor coordinador de Territori d’Ontinyent, Jaime Peris, agraïa “l’esforç i la implicació de la Diputació de València per atendre les necessitats dels municipis en aspectes tan importants com la millora de la seguretat de vianants i conductors en vies que són de la seua titularitat”, destacava.

La Societat de Festers s’adhereix a la campanya “Respecta’m, sense un sí, és no” impulsada per l’Ajuntament

Les comparses podran afegir-se a la xarxa d’espais lliures d’agressions sexistes i comptaran amb un protocol d'actuació contra l'assetjament sexual


La festa dels Moros i Cristians se suma a la lluita contra les agressions sexistes. La Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia ha confirmat hui la seua adhesió a la campanya “Respecta’m, sense un sí, és no”, impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent a través de la regidoria d’Igualtat i Dona, centrada en abordar la problemàtica de les agressions sexistes vinculades a l’oci festiu.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la regidora d’Igualtat i Dona, Paula Garcia, es reunien hui amb el President de la Societat de Festers, José Rafael Sanchis, i el Secretari de l’entitat, Vicent Pla, en un encontre al qual també participaven tècniques d’igualtat i que servia per posar en comú el marc d’actuació previst per difondre la campanya durant les properes festes.

Així, el proper 4 d’agost, aprofitant una reunió organitzativa de la Societat de Festers, s’explicarà a les comparses el funcionament de la campanya, per la qual cada comparsa tindrà la possibilitat d’afegir les seues seus a la xarxa d’espais lliures d’agressions sexistes, així com de comptar amb el protocol d'actuació front a casos d’assetjament sexual que ja es va facilitar a les associacions de comerciants i hostelers locals.

Igualment, en les nits de dijous i dissabte de la “Setmana Gran” de festes, s’habilitarà un “Punt Violeta”, un espai específicament dedicat a prevenir les agressions sexistes com el que ja es va habilitar a la Fira de Tendes, Tapes i Rock del passat mes de juny. Durant les actuacions de les diferents orquestres a la Glorieta, a més, es projectarà la imatge de la campanya.

Tant Jorge Rodríguez com Paula Garcia tenien paraules d’agraïment per a la Societat de Festers “per la seua predisposició i bona acollida a la iniciativa, imprescindible per fer front comú i amb accions concretes contra les violències sexistes que es produeixen al món de l’oci festiu”. Des de Festers, el President de l’entitat mostrava el total suport de l’entitat a la lluita contra esta problemàtica. 

 

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore