sábado, 29 de julio de 2017

L'Ontinyent suma gol amb David Bandera

No és l'objectiu principal d'un jugador mitjapunta però David Bandera ha demostrat en les últimes temporades tindre un olfacte golejador fora de sèrie tot i no ser l'home més avançat del seu equip. El jugador arriba provinent del Racing de Ferrol, on tot i tenir dos anys de contracte el va rescindir fa pocs dies per emprendre el camí cap a la capital de la Vall d'Albaida, en una clara aposta pel projecte que comandarà Vicente Parras.
David Bandera Vázquez (León, 14 de febrer de 1989) és un migcampista de tall ofensiu, ja que pot organitzar des del centre del camp o combinar com a nexe entre la medul·lar i el davanter. Sent juvenil va completar la formació en la Cultural Leonesa però amb un contracte de llarga durada tingué complicat eixir a gaudir de minuts en equips filials, de forma que amb 24 anys l'Atlético Astorga es convertiria en la seua segona casa. I ho va ser durant quatre grans temporades on va tastar tots els sabors del futbol. En la 2013/2014 aportà 12 gols en 33 partits com a titular, sent un referent ofensiu de l'equip. En la següent temporada no gaudiria de tants minuts però aprofità la confiança per ser peça clau en la promoció d'ascens que els portaria a la Segona Divisió B. El premi de jugar en el grup I de la categoria vindria en forma de minuts, i de gols; fins a 12 dianes, dos d'elles des del punt de penal, serien la seua aportació al club, sense deixar de costat el bon fer a l'hora de crear un gran ambient en el vestidor, i ser molt valorat per l'afició d'Astorga.
En la temporada 2015/2016 superà les expectatives personals, refermant-se com un home important de la categoria amb quasi 3400 minuts jugats, i aprofitats de nou en forma de gols, millorant la xifra anterior i pujant-la a 16 dianes, 3 d'elles des del punt de penal. Malauradament el seu rendiment personal no va ser suficient per al grup, que consumà el descens a la Tercera Divisió. Precisament el Racing de Ferrol, que havia sigut víctima de dos dels seus gols en l'última jornada, acabaria sent el seu últim equip en la 2016/2017, en la categoria de la Segona B després de no consumar l'ascens a la Segona A. En el Racing més gols, tot i que menys dels que havia acostumat (4) degut a la falta de continuïtat. Va aprofitar la Copa Diputació per fer-ne tres d'ells.
A Ontinyent arriba amb la intenció de sumar experiència i recuperar sensacions després de deixar enrere el seu passat en el Racing de Ferrol i At. Astorga. Als seus 28 anys li esperen per davant dos grans temporades per les que ha firmat a les files blanc-i-negres a poc que gaudisca de minuts en l'equip, lloc que intentarà fer-se dins del competitiu projecte que planteja jugar en un dels grups III de la Segona B més difícils dels últims anys. Amb David són 12 els jugadors amb qui compta Vicente Parras: Javi Seral, Sergio Albiol, Rober, Carrasco, Tepa Solis, Juanan, Miguel Nemesio, Alberto Abengózar, José Antonio Soler, Raúl González, Migue Montes i el propi David Bandera.
David Bandera
David Bandera celebra un dels gols amb l'Astorga

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore