martes, 4 de julio de 2017

On posa l'ull posa la bala: dos anys més d'Abengózar

Tant se val bala que baló, la qüestió és que les rematades d'Alberto Abengózar suposen gols i assistències. L'Ontinyent renova un dels seus jugadors franquícia per dos temporades, en una clara aposta per fer un projecte de llarg termini sempre que siga possible i donar estabilitat als jugadors. Es trenca així un paradigma del futbol modest i ontinyentí en particular, on és habitual realitzar contractes d'una única temporada.
Alberto Abengózar Martínez (Alcázar de San Juan, 5 de juliol de 1989) vestirà la camiseta de l'Ontinyent, com a mínim, les dos properes temporades certificant-se com una de les figures importants en l'avantguarda ontinyentina. Va arribar provinent del CD Teruel el passat curs, amb qui visità en promoció d'ascens El Clariano. Ja té experiència en la categoria, doncs va jugar en el Roda CF en l'inici de la temporada 2015/2016, i a les files de l'Albacete va tastar el futbol de plata fent un gol en Balaidos. També va ser important el seu gol en promoció d'ascens al feu del Terrassa FC, i només un trencament de menisc i un mal diagnòstic l'apartaren dels terrenys de joc més del degut. Així i tot, Abengózar ha sumat al voltant de 1600 minuts en lliga, aprofitats amb sis gols i tres assistències.
Alberto no necessita molta més presentació, qualitat en la banda i en el joc interior amb una capacitat d'associació i solidaritat màxima que el permet treballar per a tot l'equip, sense deixar de costat l'esforç a l'hora de defensar.
Abengózar
Alberto Abengózar ha firmat contracte fins al 30 de juny de 2019, junt a Adrián Márquez (esquerra) | Imatge: Ontinyent CF

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore