sábado, 29 de julio de 2017

Ontinyent aprova la cessió a la Generalitat del terrenys per al nou hospital sense el suport del PP

Jorge Rodríguez agraeix el recolzament dels grups i lamenta que els populars s’abstingueren en la votació

Set empreses opten a la redacció del projecte del nou centre hospitalari

El nou Hospital General d’Ontinyent va donar ahir una passa més cap a la seua construcció. El plenari ordinari del mes de juliol va aprovar, amb el suport de tots els grups i l’abstenció del PP, cedir a la Generalitat Valenciana d’una parcel.la de 24.400 metres quadrats, situada prop de l’estació de ferrocarrils i del dipòsit aduaner.

Durant la sessió, l’alcalde, Jorge Rodríguez, va agrair el recolzament de la resta de grups i va lamentar que el PP no donara suport a la cessió dels terrenys. Per la seua banda, el regidor de Territori, Jaime Peris, proposant del punt, va explicar que la cessió del solar, adquirit per l’ajuntament amb una inversió d’1,8 milions d’euros, s’efectua condicionada a la construcció efectiva del centre hospitalari i en compliment del conveni subscrit entre l’Ajuntament i la Conselleria de Sanitat, on es fixen les obligacions d’una i altra administració.

Com va informar l’Alcalde, Jorge Rodríguez, la mesa de contractació de la conselleria ha obert hui els sobres de les ofertes presentades a la redacció del projecte, una vegada desestimat el recurs presentat contra el plec per un col·legi professional.

En aquest sentit, fonts de la conselleria han explicat hui que finalment s’havien presentat 9 empreses, que dos han estat descartades perquè no complien els requisits i, per tant, s’han obert 7 sobres. Com que tres empreses han presentat baixa temerària, dilluns se’ls requerirà més informació i es confia en adjudicar el contracte encara en el mes d’agost, segons fonts de la conselleria.


meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore