viernes, 14 de julio de 2017

Ontinyent crea una xarxa de comerços adaptats per a persones amb diversitat funcional

Els diferents comerços comptaran amb un adhesiu distintiu que els indentificarà com a establiments accessibles

Pablo Úbeda destaca que la campanya continua la línia de l’ordenança de rehabilitació i accessibilitat, que impulsa l’adaptació de comerços, vivendes i finques

L’Ajuntament d’Ontinyent junt amb les associacions de comerç i l’Associació AMO de Persones amb diversitat Funcional de la Vall d’Albaida han organitzat una campanya que pretén crear una xarxa de comerços adaptats baix el lema “comerç per a tots i totes”.

Tal com destacava Pablo Úbeda, Regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme “l’ordenança de rehabilitació i accessibilitat no va destinada a adaptar sols les finques i vivendes, sinó també els comerços, i donant continuïtat a aquestes línies d’ajudes d’adaptació i accessibilitat s’ha impulsat aquesta campanya”.

Per a dur-la a terme s’han realitzat unes bases perquè tots aquells comerços que es creguen adaptats puguen pertànyer a aquesta xarxa sol·licitant-ho a l’Ajuntament. Si aquests comerços compleixen els requisits se’ls atorgarà un adhesiu distintiu perquè tots els usuaris coneguen que es tracta d’un comerç adaptat.

Reme Tortosa, presidenta de l’Associació AMO, mostrava la seua satisfacció amb la inciativa i comentava que “la conscienciació ha de ser voluntària” tot demanant un compromís més fort per part de tots els organismes, ja que “és necessari adaptar els locals perquè tothom hi puga accedir per igual”.

Des de l’Ajuntament d’Ontinyent “volem fer una crida a que tots els comerços de la ciutat que siguen accessibles s’adherisquen a aquesta campanya que és tan essencial perquè les persones amb diversitat funcional tinguen les mateixes condicions que la resta de la població”, concloïa Pablo Úbeda.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore