sábado, 1 de julio de 2017

Un David Bisbal en maduresa artística torna a Ontinyent com a artista consagrat

L’Ajuntament manté una aposta per les principals gires musicals de cada estiu que ha dut a la ciutat a artistes com Alejandro Sanz, Melendi, Amaral, Malú o Pablo Alborán

El conegut cantant Bisbal, que va actuar a Ontinyent en 2004, poc després de l’èxit del programa “Operación Triunfo”, tornarà aquest estiu a la ciutat com a artista plenament consagrat. L'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, feia ús ahir de la xarxa social Twitter per fer oficial l'anunci de l'actuació de Bisbal en l’estadi El Clariano el proper 23 d’agost.

El concert de Bisbal suposa un pas més en a la línia encetada la legislatura passada pel Govern de Jorge Rodríguez d’impuls al concert de festes, després d’haver-se perdut al període anterior: als últims anys han passat pel Clariano les principals gires de l’estiu al panorama musical espanyol, amb artistes de primera fila com ara Alejandro Sanz, Melendi, Amaral, Malú o Pablo Alborán.

Bisbal tria així Ontinyent per oferir un dels seus dos únics concerts d’estiu a la Comunitat Valenciana, junt al que tindrà lloc en Alacant, al marc d’una gira “Hijos del Mar” en la que s’aposta per actuacions en grans ciutats com Madrid, Barcelona, Londres o Sevilla.

Als seus més de 15 anys de carrera, Bisbal és artista Multiplatí, amb nº1 a Espanya amb tots els seus discos publicats, i ha fet gires en tot el món fins a totalitzar més de 600 concerts. “Antes que no”, el seu primer single del nou disc “Hijos del Mar” ha aconseguit ja el nº1 de iTunes en 9 països. Les entrades per al concert d’Ontinyent eixiran a la venda en breu a www.ticketmaster.es i les oficines de Caixa Ontinyent.

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore