viernes, 4 de agosto de 2017

BLOC I PAÍS AMPLIA EL SECRETARIAT ATENENT AL FORT CREIXIMENT QUE HA EXPERIMENTAT EL CORRENTDonat el gran número d’adherits al corrent i per a donar veu a més gent vertebrant així el País Valencià, a l'assemblea nacional es va fer una proposta d'ampliació del Secretariat Nacional de Bloc i País.

El Secretariat de BiP, va fer una proposta – que es va aprovar per unanimitat- d’ampliació a 9 membres, dels quals 5 són homes i 4 són dones, respectant així la paritat en la representació de BiP, que són:

Miquel Bononat: Portaveu Nacional

Vicent Fernàndez: Secretari d’Organització

Luis Oscar García: (Implantació)

Andreu Banyuls: (Acció Política)

Meritxell Peris: Altres secretaries

Maria Fuster: Altres secretaries

Alícia Blasco: Altres secretaries

Laia Vilanova: (Comunicació)

Miquel Joan: (Comunicació)

Entre altres temes, a l’ordre del dia es va parlar de les funcions de les noves comissions i demés tasques dels portaveus comarcals; d'aquesta manera i per tal de millorar l’eficiència en la comunicació entre adherits i Secretariat de BiP, s’acordà nomenar portaveus comarcals que faran d’enllaç.

Des de la comissió d’Acció política es va comentar la possibilitat de dur a cada assemblea a un polític reconegut amb presència a les institucions on el BLOC està present, com a corrent fort i organitzat que treballa per tal de millorar el missatge del BLOC.

Per altra banda, després de l’assemblea BiP va fer un dinar de germanor al que va assistir Jordi Sebastià. L’Eurodiputat, a posteriori, en una conferència de Bloc i País, va explicar "Europa per a dummies" després de l'Assemblea Nacional del corrent del Bloc Nacionalista Valencià, Bloc i País, del passat 29 de juliol al municipi valencià del Puig.

La Xarrada-Tertúlia s'inclou dins del cicle de "Tertúlies institucionals" que busca tindre contacte directe amb la tasca dels càrrecs de Compromís. En paraules de Miquel Bononat, Portaveu del Secretariat Nacional de Bloc i País, "en general es té una idea errònia que Europa és un ens incomprensible i llunyà que no ens afecta gens, però la realitat és que és el camp de batalla en què es decideixen les grans qüestions de política econòmica i regulacions que ens afecten dia a dia i que són claus i fonamentals per als nostres sectors productius".

En aquest sentit, Bononat ha destacat el paper que Jordi Sebastià porta avant des del Parlament Europeu de defensa dels interessos valencians i que "per primera vegada hi ha una veu valenciana que reivindica i planteja les nostres problemàtiques de primera mà, amb coneixement directe del terreny i sense ser sucursal de ningú. I això s'ha vist molt clarament amb la defensa que Jordi Sebastià està fent en àmbits com l'agricultura, en el qual el Govern espanyol senzillament ni tan sols existeix per als valencians i valencianes".

meteontinyent

El temps a Ontinyent www.tiempo.com

Lista de blogs

Entradas populares

© DIARIO DIGITAL D`'ONTINYENT

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
web clocks relojes para blog
Contatore